still running 'round


gårdagen:
öl, musik och fina görls satt och myste lite på balkongen. framåt 9 tog vi tåget till Skövde, Matfestivalen jaaao! gled omkring lite, bärsade i en park och mådde fint, dansade vals, brottades osv. (jag var enörmt snäll och gav en ros f.ö) träffade Sofie också som var skitfin i sin nya frilla! runt 2 tog vi bussen hem, fick en sovande klendank brevid mig men överlevde rätt gött ändå. somnade som en dö sill när jag kom hem.

det lutar åt Skövdehållet ikväll igen, Kristian Anttila lirar och den mannen är frääääsch! förresten så har mamsen kommit hem ifrån Kroatien nu, känns bra det alltså. imorgon kommer Hanna hem och på tisdag kommer Emmalainen hem.

long beach


nu har jag verkligen tröttnat på att gå omkring hemma hela dagarna, så imorgon ska jag till skolan. febern är borta och hostan börjar ge dig, det är nice! ska fortsätta knapra naturpiller och trycka i mig Ipren, sen ska jag nog vara på hugget igen. nu ska jag dricka te, hej!


but your voice has turned icecold


-ipren hjälper inte
-Laakso är finast
-mina ögon gör ont
-jag vill köpa massa nya höstkläder
-behöver klippa mig, som sagt
-tycker allt du skrev igår bara känns jobbigt, och försent
-kallt
-ont i kroppen


nu ska jag dricka Loka och börja läsa en ny bok. det enda som är bra med den här dagen är nog min storebror, han är så snäll. jag längtar efter Hanna och min pappa.

brustna hjärtan, trötta leder


har dragit på mig världens halsont så det känns som jag har hostat sönder min hals, + att jag vaknade upp med feber idag. inte rock nånstans. fick starta dagen med Ipren som även får bli min homie resten av dagen. men jag ska pallra mig iväg till skolan imorgon, pain is my bitch!

tjuhu, nu ska Verra och jag handla och sen blir det maaaat.

att aldrig ge hjärtat rakt utigår:
-tjejkväll hos Tina med öl, vin och vattenpipa.
-mamma åkte till Kroatien, kramades och tjöt lite (känslig, absolut)

idag:
-fotboll på tvn, Norrköping - Göteborg
-mat hos Emmas snälla moder, promenad, massa fjantigt skratt, Håkan och godis
-säga farväl till Emma som lämnar mig för Cypern

imorgon:
-göra middag ihop med storebror


(hehehehehhe tack för du inte hör av dig)

samma nätter väntar alla


sådär ja! nu har skolan börjat på riktigt. idag har jag haft psykologi, svenska och engelska - och redan är det inbokat med prov, inlämningar osv. (jag är redan trött på allt.......)

efter skolan åkte Emma och jag iväg till biblioteket, lånade 2 böcker och var sedan glad över det. när jag kom hem kramades jag lite med min kära mor, hon lämnar mig nämligen för Kroatien i natt.. ikväll blir det nog lite tjejmys hos Tina, fint det!

bf2


- första skoldagen avklarad
- imorgon går vi efter schemat, ska ha min första kurs i psykologi
- jag har fått nya gummiband i munnen =smärta
- idag åker Hanna tillbaka till Norrköping
- min hals gör ont
- jag vill åka till Göteborg


(min klass är fin)