Norrköping


Igår hölls begravningen för Ronald, finaste Ronald. Det knöt sig i brösten när jag såg dom från hans jobb utanför kyrkan, ännu en gång tänkte jag över hur jävligt saker och ting ska vara. Det luktade blommor i hela kyrkan, begravningen var något av det finaste men samtidigt det värsta jag varit med om. Hatar när människor man bryr sig om bara försvinner, utan någon som helst förvarning. Men i vilket fall som helst så känner jag mig väldigt tacksam över att ha haft Ronald i mitt liv, ända sen första klass.


Nu befinner jag mig i min faders lägenhet i Norrköping. Vi kom hem för en liten stund sedan, har suttit på Café Soda med några av hans homies och bara varit. Innan idag slösade vi några timmar på stan, fick 2 skivor av pappa som gjorde min dag. Sen passade jag på att köpa nytt smycke till min piercing, en tröja och lite sådär. Men nu ska jag hjälpa till med maten, gott nytt år!

I wanna do them all with you


Har hört på ryktesvägar att en viss Kristian Anttila befinner sig i vår lilla stad, iklädd en svart parkas och gul toppluva. Förutom det så är jag väldigt glad över att jag snart (om 2 dagar) åker till pappanonio och Norrköping, +Siesta om 150 dagar, köss!


ding-a-ling-a-ling


Mamma jobbar, Hanna jobbar och Viktor är ute på rackartyg. Första gången på väldigt länge som jag tycket det är riktigt gött att vara hemma själv faktiskt. Jag har suttit här och gormat en liten stund, fint när inget ber en att dämpa sig. Jag är ingen direkt sångfågel förstår ni, kan varken sjunga rent eller hålla ton så detta känns som paradiset när ingen ber mig att hålla käften. En annan lyx är att jag slipper hålla för när jag hostar, ingen hyfs här inte. Ibland känns livet nästan för underbart! Nu ska jag springa naken i lägenheten, ajö!


Upp