friday, i'm in love!

Vi har städat litegrann, shoppat litegrann, fikat litegrann och dansat litegrann - Emma und moi. Jag kan ju även nämna att jag är lite sjukligt taggad inför kvällens bravader, känns som det kommer bli riktigt nice. Förkrök med Bf1 också, tjusigt värre! Nu är det dags att bege sig.

in our hometown, Norrköping

Jag borde nog krypa ner alldeles snart, men konstigt nog så är jag inte trött. Imorgon är det partiii och jag är taggad till max. Förkrök med Bf1, frågan är ju - blir det mycket bättre?

Emma hade fått ihop ett fint-fint-fint blogginlägg, och jag kan erkänna att jag faktiskt blev lite tårig. Det är helt inzane vad bra den människan är alltså, lyckas verkligen alltid. Jag är glad att jag har det lilla kräket, tror inte det hade fungerat annars. Det ska vara två stycken Emma!

Nu ska jag fråga syster om vi ska kolla på film, och förhoppningsvis däcka till den. SOV GOTT!


(tack D)

they let lisa go blind

Björn Gustavsson.. Hooo, what a man! Jag brukar inte sitta bänkad framför melodifestivalen förstår ni, så det är nog därför som jag har missat detta underbara klipp, vilken underbar snubbe alltså. Ska nog skratta lite till nu. (http://www.youtube.com/watch?v=9szm1bo9G20)

Annars så längtar jag faktiskt rätt mycket efter min nya Håkan-skiva som ska dimpa ner i brevlådan samma dag som den släpps. Håkan i april, i maj och säkert i september. MH!

if he can't do it, then vem fan kan?

OH MY GOD! (rent ut sagt)

Nu har jag precis städat klart, nästan två timmar tog det. Och nu lät det som jag har värsta bauta-rummet. Men ack så fel. Mitt rum är väldigt litet, men det var väldigt lortigt, men nu är det väldigt rent och väldigt prydligt. Jag har tömt alla mina lådor och min enorma hylla på massa onödigt påhitt. Det blev fyra överfyllda påsar med massa papper och böcker och liknande. Lite onödigt att spara massa skräp från 8:an och hela den där svängen. Jättefint är det nu iallafall, och jag är helt utmattad. Får nog lägga mig och rasta en liten stund, morfar sa alltid rasta.


Adam Tensta - They wanna know (remix)
feat. Afasi, Mange Schmidt, Organism 12, Adams Ray, Leslie, Sexfemman, Lazee, Flame, Paragon, Lorentz, M.Sakarias, Alibi, Eboi, J-Son & Sam-E

i used to be my own protection, but not now

Solen lyser ute och det ser faktiskt ganska så vårigt ut, hoppas det håller i sig. Och ännu en gång så har jag försökt stila till bloggen lite, och ännu en gång så misslyckas jag. Det håller ju inte alltså. Och en annan sak som är kass, är att jag har tröttnat på i stort sätt all musik jag har på datorn, detta har aldrig hänt förr. Vilken enorm tragedi alltså.

Men om jag skulle dra på lite Sober kanske, och börja städa. Det får nog bli så. Adios!

stockholm vaknar långsamt, och jag är full igen

Jag blev irriterad på den där hela textraden, eller vad man ska kalla det, som är här vid sidan. Den satt liksom helt fel, på fel sida och under allting. Mitt ticks tog över och jag kopierade hela min design från blogg numero uno. Denna designen passade inte in här, så nu mår jag dåligt över det. Och nej, jag vet inte varför jag skriver en blogg varje halvtimme. Jag ska sluta med det, jag lovar. Fan.. Måste fixa designen, det ser rent ut sagt för jävligt. Jag tänker högt you see.
Nu blev det hela värsta "big time sucking" Typ iallafall.. Och den som inte förstog det så ska det uttalas som Apu i Simpsons, men det var väl en ren självklarhet. Jag avslutar nu innan jag går för långt, ännu en gång. Sov gott!

man lär sig leva med sig själv och inget annat


Oh, i'm back!

Den som inte förstog, det ska uttalas typ som "ohh, let's dance" som hon säger i American Pie The Wedding. Sen säger ju Jim "dance? nooo" Jag skulle skippat den sista repliken, men det är svårt när den filmen är så jävla oslagbar. Nästan, men bara nästan, heeelt inzane!

Nu kom jag att tänka på när Emma och jag satt och småpratade om dom små söta popparna som gjorde sisådär fem videor som dom bara gick löss till. Och Emma blev nästan lack över hur sjukt mycket fritid dom egentligen måste ha. Tänk själv, vad nice det hade varit att också kunna göra fem sycken videor som man bara går löss till. Jag skulle vilja det iallafall. Men både den enorma fritiden och poppen lämnar vi över till dom yngre, jag tror dom kirrar det bättre än oss. Jag vill ha maj och jag vill ha Siesta, även lite påsklov och Norrköping.