friday, i'm in love!

Vi har städat litegrann, shoppat litegrann, fikat litegrann och dansat litegrann - Emma und moi. Jag kan ju även nämna att jag är lite sjukligt taggad inför kvällens bravader, känns som det kommer bli riktigt nice. Förkrök med Bf1 också, tjusigt värre! Nu är det dags att bege sig.

in our hometown, Norrköping

Jag borde nog krypa ner alldeles snart, men konstigt nog så är jag inte trött. Imorgon är det partiii och jag är taggad till max. Förkrök med Bf1, frågan är ju - blir det mycket bättre?

Emma hade fått ihop ett fint-fint-fint blogginlägg, och jag kan erkänna att jag faktiskt blev lite tårig. Det är helt inzane vad bra den människan är alltså, lyckas verkligen alltid. Jag är glad att jag har det lilla kräket, tror inte det hade fungerat annars. Det ska vara två stycken Emma!

Nu ska jag fråga syster om vi ska kolla på film, och förhoppningsvis däcka till den. SOV GOTT!


(tack D)

they let lisa go blind

Björn Gustavsson.. Hooo, what a man! Jag brukar inte sitta bänkad framför melodifestivalen förstår ni, så det är nog därför som jag har missat detta underbara klipp, vilken underbar snubbe alltså. Ska nog skratta lite till nu. (http://www.youtube.com/watch?v=9szm1bo9G20)

Annars så längtar jag faktiskt rätt mycket efter min nya Håkan-skiva som ska dimpa ner i brevlådan samma dag som den släpps. Håkan i april, i maj och säkert i september. MH!
Upp