the man who would be king


gick upp runt 11:20 och sedan var det bara raka spåret ut i finvädret. blev en sväng in på Gina Tricot för lite underkläder, vidare till Monki där jag hittade ett vitt oversize linne, ribbat. spenderade mina sista kronor på Vaxkupan - Morrissey och Libertines blev det. så nu mår jag bra när jag glatt kunde lägga ut lite pengar på skivor, känns fint!

Hanna och jag gick till en tatuerare där hon bokade tid (hennes tatuering blev lite sådär sist, så hon ska tatuera över den) sen gick vi hem, slappade lite och sen ut på stan igen. försökte hitta en tunnel till min örsnibb, men det finns självklart ingen som jag vill ha. nu ska jag dricka te, vila lite och sen försöka få med pappa till Donken för lite coffee.


förresten, det slog mig att imorgon ska vi på Kent!!! fyfan.. det kommer bli så jävla fint!
(puss på 11 år)

11 år


31 juli 1997 - det var väl ganska exakt då som Emma och jag träffades för första gången, på Odenbadet hemma i Falköping. båda två tyckte det var sjukt häftigt att båda hette Emma. sen började vi i samma klass på Åttagårdsskolan, i nollan. "det är ju du från badet"

Emmalainen, tänk vad små vi var. nu är vi 17 och då var vi 6. vad mycket vi har gjort ihop, och upplevt ihop. och även om det är något vi inte har upplevt tillsammans så vet vi nog (kanske inte allt) näst intill allting om varandra.

som på fritids när du skulle gå hem och vi bytte jackor med varandra, fröknarna trodde att det var jag som var Emma C. eller när det hade regnat så mycket, och hela fåraberget var fullt av lera så vi lekte sotare. när vi lurade i Louise att vi var 2 pojkar, som hade trollat bort Emmorna. haha, jösses vad hon tjöt! när vi satt uppe i trädet och lekte att vi blev jagade av en gubbe med hans 2 hundar, och allting var så verkligt! på Åttagård, när man till slut fick gå den stora Rundan, då var man inte liten längre. vi delade din första fylla ihop, tog tag i saker och ting, delade tårar och ibland tror man att det är fööör mycket skratt. vi gick på våran första Håkankonsert ihop, våran första som snart blir till våran sjunde.

jag har aldrig träffat en människa som jag har så mycket gemensamt med som dig.
jag har aldrig träffat en människa som jag kan skratta så mycket ihop som med dig.
jag har aldrig träffat en människa som jag kan få sånna glädjerus ihop med.
jag har aldrig träffat en människa som jag förstår mig så bra som du, utan ens några ord.


11 år min kära vän!


jag skulle aldrig ramla ner


"NU SKA VI SPARKA NER DOM DÄR JÄVLA BORÅSARNA I STÖVELSKAFTEN"
om cirka 1 timma är det match på Parken, IFK - Elfsborg. pappa har försökt få med mig dit men jag bangar, även fast jag inte sett en match med dom på 5 år. kanske nästa gång. iallafall så blev han taggad som en jubelidiot alldeles precis, han verkar verkligen brinna för det här. "i medgång och motgång" får väl se om han kommer hem deppig efter dagens match (som han brukar göra) eller om han möjligtvis kommer hem helt over the top glad. hoppas som vinner alltså, vore ju gött!


jag hittade ingen present till varken pappa eller Hanna på stan, istället införskaffade jag mig ännu ett par shorts. får nog lägga ner med det där nu. slingande ju håret igår också, och resultatet blev helt okej. nu ska jag dricka te, adjööö!
Upp