I've got my moments

dags att sova. har tvingat mig själv till att vara vaken den senaste timman, håller inte mycket längre. Viktor ringde för en stund sen. nu var det sådär jobbigt, när man är så trött så att man fnissar åt det mesta. om nästan exakt 1 månad åker jag till pappa och Hanna, löööövli Norrköping! längtar ganska skarpt. nåt mer jag längtar efter är min bikini och mina skor som jag skickat efter, spännande alltså. men som sagt, sova var det, ska drömma fint.

+ Håkan Hellström i Flygeln, 1 november.

20

nu ska jag börja räkna ner, för jag är nästan saknig efter en Håkanspelning.

jag har ingen lust till att blogga. igår var jag i Lidköping med cirka 10 tjejer till, mysigt & roligt! min enorma förkyldning var som bortblåst men nu är den här igen, synd! vaknade vid fyra idag, helt utvilad. behövde nog det efter 1 vecka med massa barn och tidiga mornar.

nu måste jag äta, ha en fin dag, kram!
bästa Emma.

KENT!

pappa ringde och nu är det bestämt att det blir Kent i Norrköping den första augusti :D :D :D
tredje gången det blir Kent, och även tredje gången det blir i Norrköping, fan vad jag mår nu.

I have got to say hello

nu har Viktor kommit hem från Österrike, det var på tiden. men nu ska jag duscha. imorgon blir det jobb och senare på kvällen blir det Lidköping med snyggingarna, haaaaj!

folk säger att allt är för konsten

08:30-16:00, alltså är jag helt slut. men jag verkligen avgudar barnen, helt underbara är dom. även fast man tycker att dom kan minska ner på energin ibland så är dom ändå så fina.

även idag byggde Hugo och jag med kaplastavar, rekordhögt blev det. det är helt enörmt vad bra vi två är på att bygga alltså, 180 centimeter är att skryta med. resten av dagen har rullat på fint, och sista timman var vi ute. några körsbär hade mognat så Emma och jag blev som två apor som fick klättra upp på staketen och lattja lite. nåt som var populärt idag var att jaga varandra. Emmas småkids startade trenden och efter en stund var mina homies på, göllisar!

nu ska jag ta en alvedon, fixa foton till id-kortet och sen ska mamma och jag ut en sväng, behöver socker så det bara skriker.

vad är det för en dag?

maaaaaaaaassor med grattiskramar till min pappa idag, 48 år!
skickar massa fina tankar och hoppas på att han får en kanondag + bra presenter av Hanna.

nu ska jag snart traska iväg för att möta Emma, och sen vidare till kidsen, kram!ramlar

jag hoppas att ingen missade premiärer av Allsång på Skansen. när mannen i den gula kavajen klev in på scenen pirrade det lite i magen och hela jag bara sken upp, mor min skrattade åt mig. "HAHA fy vilken kavaj, lite korta byxor har han va?"

kavajen var väl ingenting att hänga i granen precis, men byxorna är bara tjusiga, oh ja!
sen satt jag bara där, over the top glad och mådde gött. Emma och jag sände x antal sms och även i år är det lite små-ångest över att man inte var där, nästan år blir det. just nu längtar jag bara ännu mer tills vi åker till Halmstad, Emma och jag. sen blir det Klubb Kaliber i augusti.
förhoppningsvis Way out West också, blir mysigt.

förresten så har jag fått sålt min Arvikabiljett, och det tackar jag Moa för hjälper, skitshysst!

mamma och jag har myst hela dagen, har gått som två illrar. och för en stund sen kom vi hem från ännu en promenad på berget, helt enörmt vad jag tycker om min mamma. god natt!

jag önskar jag var där nu

ännu en dag avklarad!
egentligen var det mening att jag skulle jobba till 4 idag, men jag kör på det en annan dag istället, alldeles för trött. iallafall så har även denna dagen gått bra. Hugo och jag har byggt med Kaplastavar, och efter ett tag märkte jag hur jäkla insatt jag var i det hela. när ett av barnen sa att hon skulle förstöra vårat torn märkte jag hur jag nästan röt till, vi hade ju byggt så fint! vårat torn fick stå kvar fast tillslut rasade det, vi var glada ändå.

innan maten började jag klippa ut alla barnens namn x5, som ska sättas upp på deras platser m.m. otrolig lättnad när jag blev klar med det, tills jag fick ännu en uppgift - plasta in och klipp ut igen. så det är så jag har spenderat nästan halva dagen, genom att klippa namnskyltar. jag är nog expert på det nu, ska testa med förbundna ögon senare.

Emma och jag spelade fotboll mot kidsen idag igen. William upprepade Zlatans efternamn hela tiden "för han heter ju faktiskt så" och sedan var det han själv som var Zlatan. efter att vi nätat ett par gånger så var det ju trots allt så att barnen bara var 5 år, klart dom skulle få vinna. vi fick dölja våra talanger och lägga oss, losers!

f.ö så tror jag att jag skippar Arvika. det lockar ännu mer att ha pengar i sommar, slösa och förmodligen Kent i Norrköping. är det nån som är sugen så säg till, blir en billig peng.

lovely kids

Matilda- Emma, har du varit en bebis?
Jag- Ahh
Matilda- Kunde du gå då?

Matilda- Vet du Emma, jag har sett en kattunge.
Jag- Aha, i helgen?
Matilda- Nää.. En annan gång, den var svart.

Anna- Vad åt du på midsommar då Nelly?
Nelly- GODIS!
Anna- Men åt du ingen mat?
Nelly- Joo men jag har glömt..