give me some pleasure

Jag är inte taggad inför något extremt blogginlägg, så jag tänkte bara passa på att tacka gårdagens umgänge för en skitbra gårdag. Den var verkligen helt enörm!


image16

laxmacka

Partey står näst på schemat. Emma och jag sitter här och smuttar Kir och väntar in resten av godisarna. Runt elva dras det ner mot Terran och där vankas det drag, i hope. Nej, nu börjar jag bli varm i huvudet. Dags att avsluta då alltså. Ha en hel-tjusig kväll everyone!

just give me something

WOWOWO! Trött som en jävla sparvonge, men det kommer nog ge sig snart. Har hävt i mig två glas o'boy så snart är jag på topp, sockret bara tjoffar i huvudet på mig, underbart. Partyparty ikväll också, mhm. Känns ju lite småsoft att jag är taggad som ett jäkla animal. Nu går jag, adjö.

för sent för edelweiss

Hade temadag hela förmiddagen. Alltså slapp vi dom allra jobbigaste/tråkigaste lektionerna, riktigt skönt faktiskt. Sen hade vi estetiskt, musik. Hade lika gärna kunnat skippa den lektionen eftersom det inte hände nånting, enormt tråkigt. Sen hade vi bf, vi gav lärarna lite pisk och slutade en stund tidigare än planerat. Nu ska jag återgå till mitt Håkan-lyssnande.

"va fina ni är" citerat Håkan Hellström

Jag: hej!
Håkan: hejhej!
*langar fram en ros* : ah, grattis i förskott..
Håkan: oj, tack!
Jag: heheh...
*langar fram två brev* : här får du lite kärleksbrev också.
Håkan: åh, dom ska jag läsa sen.
Jag: hehe.. ah det tycker jag.
*langar fram skivor och Håkan signerar*
Jag: får man en kram?
Håkan: ja, det är klart! kram på dig.
Jag: hehehe...

Allt var helt sjukt. Stog utanför med Emma och väntade i cirka en timma. Frös nog nästan ihjäl, men det var chill. Det nervösa tog över, och jag skuttade fram ett antal gånger för att spana in på Rockhouse. Första gången- inget. Andra gången- inget. Tredje gången- jag stog och hoppade och tjöt till, alltså skådade jag Håkan. Sen fick vi komma in och vänta en liten stund. Sen när det var sisådär 5 pers framför trodde jag att det var dags för hjärtstillestånd, Emma och jag andades ihop. Sen var det 3 pers kvar, och jag var nåt så sjukt nervös. När den ena tjejen fått sin skiva signerad går dom andra 2 med henne. Jag dog. Fick fram ett ynkligt "Hej" och höll på att tuppa av. Det var en meter mellan oss. Jag vet, det låter säkert helt sick, men det var grymt. Han log och skrattade till lite smått. Förstår ni, jag var så innibombens lycklig. Jag fick en kram. Alltså hade jag min hand på Håkans rygg, och Håkan hade sin hand på min rygg. Nej, way to much.
Sen när vi gick därifrån fick jag ett sjukt fnitter-anfall. Jag har nog aldrig varit med om liknande. Jag lät som en liten fjolla, och fnittret var helt hysteriskt.

Nu sitter jag här och lyssnar på nya skivan som kom idag. Han är helt otrolig, Håkan. Jag tycker verkligen det. Och det hela har inte kopplat än. Håkan, samtal och kram. Helt sjukt.


image15

i'm still waiting for the day to come when you will arrive

Riktigt skönt att börja skolan igen faktiskt. Och när skoldagen var över gick Emma och jag en bauta-prommis, gick förbi i deras urtjusiga, nya lägenhet och kikade lite. Köss påre qvinna!

Imorgon dras det till Göteborg med klassen, för att spana in någon utställning, tror jag det var. Ska iallafall bli rätt så trevligt. Återförening med våran tjusiga trio också, blir nog knappast bättre.
Fast jo. Emma och jag ska inte återvända till Falköping med våran coolish klass. Håkan har skivsignering. Jag tror att jag kommer dö. Eller kanske inte dö. Men kanske bli helt o-rörlig, perhaps. Det känns lite läskigt, öga mot öga liksom. Jag får min skiva imorgon också, lööööv!

Mamma hittade ett foto på Matthias. Nu känns det hur jävla mycket jag saknar honom, igen. Synd att han inte förstår, och att han inte vill. Det gör ont, för jag behöver min bror, more then ever. Jag vill inte ha det såhär längre.

börjat me körskola, börjat träna, blivit bög

Jag borde sova, men det går inte. Istället gör jag väl i stort sätt ingenting. Så egentligen borde jag göra min matteläxa, men det känner jag inte för. Har kollat lite klipp med Håkan, ljuvlig man det. Försökte även trimma bodyshapen lite, alltid en början liksom. Och nu försöker jag komma fram till vilken bikini jag ska införskaffa mig, svårt val alltså, verkligen.

Det är för övrigt massor med snö ute, ser ut som december och inte mars. Ganska stor besvikelse faktiskt, känns inte ett dugg nice. För bara nån vecka sen trodde iallafall jag, säkert alla andra, att våren var på inrullning. Big no no. Det är inte ett dugg glädjande med snö i mars alltså, fyfan. Funderar på att inhandla en batteridriven hårfön och springa omkring med ute, och är det nån som är på så är det bara att höra av sig. Två är ju ändå bättre än en sägs det.

Och ah, imorgon börjar skolan. Känns bra faktiskt, riktigt bra. Eller det gjorde iallafall det tills jag kom på att den där extra-matten är imorgon. Var helt säker på att det var på onsdagar, och trodde jag skulle ha turen att missa den även denna veckan, men sådant är alltså inte fallet.
Jag ska krama Emma.

Sleep tight!

had a t-shirt on that said we're all gonna die alone

"Åhhhh, Håkan.. Kolla bara vad fin han är" Sen fick jag en tidning. Håkan var på omslaget och jag var alltså tvungen att ha den. En liten närmare syn på det hela "KING, ett modemagasin för män" Sak samma, det var Håkan. Och efter ett par snabbt förbi bläddrade sidor så var det ungefär fyra sidor med denna ljuvliga man. Bilder, sånna fina bilder. Jag vill ha tolfte april, yepp!

Idag har pappa och jag haft våffel-dagen. Och båda var helt bestämda över att vi inte skulle vänta tills Hanna kommer hit (imorgon) Vi har liksom planerat detta, slitit som djur, sa vi iallafall.
Och när vi kommer hem ska vi gömma påskägg, jättespännande.

för jävlig underhållning

Nu blev det tråkigt att sitta här, så jag kan lika gärna blogga lite till. Far min och jag sitter på ett sådant internet-place. Inte så jäkla rockigt kanske, men ett bra sätt att fördriva tiden på. Jag har ingenting att blogga om.. Men jo, på museet så stötte vi på ett alldeles för lattjo foto (det var längesen jag använde mig utav ordet "lattjo") Iallafall så finns nu det fotot på ännu ett foto, och det fotot är till Carlzon. Jag vet att hon verkligen kommer uppskatta det. Nu är jag godissugen så det får väl bli till att traska iväg och inhandla något sött. Nu är det 10 MINUTES LEFT på min tid och jag har tråkigt. Drag på msn också, ne. Nu fick jag ett förlåt-sms också, för att man inte håller sig inne på msn när jag väl är där. Och Emma har säkert däckat i soffan framför Disneychannel, vekling. Nu beger jag mig, ännu en gång. Ha're braaa!

norrköping

Jätteskönt att vara här. Papi och jag har bara råchillat sen jag kom hit. Varit ute en hel del, småhandlat lite. Har även varit på museeum, coolt eller hur? Och imorgon ska vi gömma påskägg, jag ska hitta ett råbra ställe att gömma på. Jag saknar syster en hel del. Till och med en väldigt stor hel del. Sen Emma också. Adjöööö!