Siesta 2008

Jag är helt slut, nästan död, men ska försöka få en liten sammanfattning ändå.

8:20 i torsdags åkte Emma och jag härifrån, var nere i Hässleholm vid elva ungefär. Efter att ha sett lite vilsna ut kom det fram en snäll man till oss och förklarade den exakta vägen till festivalen, stort tack! Väskor som säkert vägde ton och värme som i Afrika så började vi traska bort. Självklart skulle vi packa alldeles för mycket, var nästan säker på att min axel skulla hoppa ur led vissa gånger.

På vägen mot festivalområdet stötte vi ihop med två trevliga snubbar som erbjöd sig att ta en väska, ännu ett tack! Det hela gick en aning snabbare än innan, och sedan var det dags att fixa armbanden. (fint som få och jag tar nog aldrig av det)

Sibbe och hans vänner mötte oss utanför campingen och fixade en rätt schysst tältplats åt oss. Vi varnade om att vi sög på allt som hade med tält att göra, och Sebastian var snäll och hjälpte till. En av tältpinnarna var självklart sönder, så halva tältet låg som en ihopsjunken muffin, inte nice. Det gnälldes en hel del och skåningarna skrattade åt vårat åh-så-fina tält.
När det väl var uppe sköljde vi ner våran sorg, fult tält, med lite alkohol och spanade läget en liten stund. Vädret kunde inte vara bättre och där med mina sönderbrända axlar, jätteont.

Ett större intag av alkohol och allt var nice. Vapnet var det första bandet vi såg, och i följd av det var det All Time Low och sedan Familjen. Rätt skön plats på Vapnet, och vi smådiggade lite halvt sådär. All Time Low och vi moshade sönder, jag har väldigt fina ben nu kan jag passa på att berätta, blåa som mina ögon. Bra var det iallafall! Sedan var det längst fram på Familjen, och jag lovar att sexigare man än Johan hittar ni inte. När Familjen hade lirat färdigt gick vi tillbaks till campingen, där våra skånska vänner hade svikit oss för sovsäcken. Istället fick vi nytt sällskap, Erik från Åhus. Jag vet inte när jag sist skrattade så mycket alltså, och det höll i sig från ett ungefär, till tre på natten. Fysatan vilken sjukt skön kille.

På fredagen var det dags för Håkan, 20:00. Vi taggade och gick till festivalomrädet när det öppnade. Först ut var Kultiration, vet inte riktigt vad det var för stuk på det hela, reggie tror jag, softa var dom iallafall. Efter dom spelade Looptroop Rockers, visste väl egentligen inte heller så mycket om dom, men det visade sig att dom var sjukt bra. Efter var det Kristian Anttila, fin man det där tycker jag, gillar honom. Stod längst fram på honom också och svängde till det lite. Det hela slutade med att han stagedivade, jag hade han genomblöta tröja över mitt huvud och numera hans svett någonstans i min kropp, fint!

20:00 och det var Håkan. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den spelningen faktiskt. Vi stog längst fram och det kunde nog inte bli bättre. Även denna gången startade han med Tro och Tvivel, förmodligen den bästa låten på nya skivan. Bästa Håkanspelningen hittils, ingen tvekan om det. Vilken energi den mannen kan sprida alltså, lika mycket energi som lycka och glädje, det är helt enormt. Nu vill jag ha Halmstad och ännu mera Håkan Hellström.

Vi återvände ännu en gång till vårat tält och det visade sig att Sibbe och Malin hade piercat bröstvårtorna, skitnice. Lite lagom sugen blir man ju. Det blev mera alkohol och det blev mera gangstah innan vi kilade upp mot festivalen igen. Väntade in Firefox AK och innan det tjoffade vi ihop med Johan från Familjen. Stog och tjötade lite och Emma fick till att han var nog det sexigaste hon hade sett, han såg minst sagt nöjd ut. Det var det sista som skedde på Siesta iallafall, och vid ett i förmiddags gick vi iväg till stationen. Har haft sjukt kul och det är redan bestämt att vi gör det nästa år igen. Tack till skåningarna som tog emot oss så fint!

Nu måste jag äta, ladda min mobil och sedan duscha en gång till, kram!

Sieeeeeeeeeeeeeesta

"Nu är ni rädda om er, och inga dumheter"
Mormor är gölli.

Emma och jag ska ha sjukt kul, sjukt kul, enöööörmt kul!
Men nu borde egentligen sätta igång med mitt packande, men jag kommer ingenstans med det. Måste ringa pappa också, kan lika gärna börja med det, så snart jag har skrivit klart.

8:20 går tåget mot Hässleholm imorgon, och vid 11-tiden är vi framme, fan så bra!
Väl där så hoppas vi på att Sibbe och hans vänner har kirrat tältplats åt oss, det är vårat ända bekymmer just nu. Sen vid halv fyra kommer Fannie och joinar klubben.

Herrejösses vad vi har fixat idag också, nu är vi redo liksom. Det kommer förmodligen se ganska lattjo ut när vi kommer kånkandes med våra stora väskor och allt jäkla tillbehör, men det är lugnt, vi är faktiskt festivalvirgins. Vi hinner säkert lära oss det hela inom det.
Nu fick jag brådis. Kram, hejdå!

tills jag började med tequila

Åh-åh-åh, jag är glad, jätteglad.
Började med engelska, det fixade vi galant - precis som alltid.
Sen hade vi BF, drack cirka 1 cl saft och en kaka med tvåorna och treorna, fint det.

Nu har Emma och jag precis ätit nudlar.
Nu taggar vi Siesta, ye.
Nu sjunger vi till Håkan.

Om en timma har vi musik, sen ska vi ordna allting inför imorgon.
Vapnet, The Radio Dept och Familjen imorgon, mhh!
Upp