Siesta 2008

Jag är helt slut, nästan död, men ska försöka få en liten sammanfattning ändå.

8:20 i torsdags åkte Emma och jag härifrån, var nere i Hässleholm vid elva ungefär. Efter att ha sett lite vilsna ut kom det fram en snäll man till oss och förklarade den exakta vägen till festivalen, stort tack! Väskor som säkert vägde ton och värme som i Afrika så började vi traska bort. Självklart skulle vi packa alldeles för mycket, var nästan säker på att min axel skulla hoppa ur led vissa gånger.

På vägen mot festivalområdet stötte vi ihop med två trevliga snubbar som erbjöd sig att ta en väska, ännu ett tack! Det hela gick en aning snabbare än innan, och sedan var det dags att fixa armbanden. (fint som få och jag tar nog aldrig av det)

Sibbe och hans vänner mötte oss utanför campingen och fixade en rätt schysst tältplats åt oss. Vi varnade om att vi sög på allt som hade med tält att göra, och Sebastian var snäll och hjälpte till. En av tältpinnarna var självklart sönder, så halva tältet låg som en ihopsjunken muffin, inte nice. Det gnälldes en hel del och skåningarna skrattade åt vårat åh-så-fina tält.
När det väl var uppe sköljde vi ner våran sorg, fult tält, med lite alkohol och spanade läget en liten stund. Vädret kunde inte vara bättre och där med mina sönderbrända axlar, jätteont.

Ett större intag av alkohol och allt var nice. Vapnet var det första bandet vi såg, och i följd av det var det All Time Low och sedan Familjen. Rätt skön plats på Vapnet, och vi smådiggade lite halvt sådär. All Time Low och vi moshade sönder, jag har väldigt fina ben nu kan jag passa på att berätta, blåa som mina ögon. Bra var det iallafall! Sedan var det längst fram på Familjen, och jag lovar att sexigare man än Johan hittar ni inte. När Familjen hade lirat färdigt gick vi tillbaks till campingen, där våra skånska vänner hade svikit oss för sovsäcken. Istället fick vi nytt sällskap, Erik från Åhus. Jag vet inte när jag sist skrattade så mycket alltså, och det höll i sig från ett ungefär, till tre på natten. Fysatan vilken sjukt skön kille.

På fredagen var det dags för Håkan, 20:00. Vi taggade och gick till festivalomrädet när det öppnade. Först ut var Kultiration, vet inte riktigt vad det var för stuk på det hela, reggie tror jag, softa var dom iallafall. Efter dom spelade Looptroop Rockers, visste väl egentligen inte heller så mycket om dom, men det visade sig att dom var sjukt bra. Efter var det Kristian Anttila, fin man det där tycker jag, gillar honom. Stod längst fram på honom också och svängde till det lite. Det hela slutade med att han stagedivade, jag hade han genomblöta tröja över mitt huvud och numera hans svett någonstans i min kropp, fint!

20:00 och det var Håkan. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den spelningen faktiskt. Vi stog längst fram och det kunde nog inte bli bättre. Även denna gången startade han med Tro och Tvivel, förmodligen den bästa låten på nya skivan. Bästa Håkanspelningen hittils, ingen tvekan om det. Vilken energi den mannen kan sprida alltså, lika mycket energi som lycka och glädje, det är helt enormt. Nu vill jag ha Halmstad och ännu mera Håkan Hellström.

Vi återvände ännu en gång till vårat tält och det visade sig att Sibbe och Malin hade piercat bröstvårtorna, skitnice. Lite lagom sugen blir man ju. Det blev mera alkohol och det blev mera gangstah innan vi kilade upp mot festivalen igen. Väntade in Firefox AK och innan det tjoffade vi ihop med Johan från Familjen. Stog och tjötade lite och Emma fick till att han var nog det sexigaste hon hade sett, han såg minst sagt nöjd ut. Det var det sista som skedde på Siesta iallafall, och vid ett i förmiddags gick vi iväg till stationen. Har haft sjukt kul och det är redan bestämt att vi gör det nästa år igen. Tack till skåningarna som tog emot oss så fint!

Nu måste jag äta, ladda min mobil och sedan duscha en gång till, kram!

Sieeeeeeeeeeeeeesta

"Nu är ni rädda om er, och inga dumheter"
Mormor är gölli.

Emma och jag ska ha sjukt kul, sjukt kul, enöööörmt kul!
Men nu borde egentligen sätta igång med mitt packande, men jag kommer ingenstans med det. Måste ringa pappa också, kan lika gärna börja med det, så snart jag har skrivit klart.

8:20 går tåget mot Hässleholm imorgon, och vid 11-tiden är vi framme, fan så bra!
Väl där så hoppas vi på att Sibbe och hans vänner har kirrat tältplats åt oss, det är vårat ända bekymmer just nu. Sen vid halv fyra kommer Fannie och joinar klubben.

Herrejösses vad vi har fixat idag också, nu är vi redo liksom. Det kommer förmodligen se ganska lattjo ut när vi kommer kånkandes med våra stora väskor och allt jäkla tillbehör, men det är lugnt, vi är faktiskt festivalvirgins. Vi hinner säkert lära oss det hela inom det.
Nu fick jag brådis. Kram, hejdå!

tills jag började med tequila

Åh-åh-åh, jag är glad, jätteglad.
Började med engelska, det fixade vi galant - precis som alltid.
Sen hade vi BF, drack cirka 1 cl saft och en kaka med tvåorna och treorna, fint det.

Nu har Emma och jag precis ätit nudlar.
Nu taggar vi Siesta, ye.
Nu sjunger vi till Håkan.

Om en timma har vi musik, sen ska vi ordna allting inför imorgon.
Vapnet, The Radio Dept och Familjen imorgon, mhh!

2 DAGARRRRRRRRRRR

På hålan gick Emma och jag hem till henne, la oss på altanen - pressade lite och åt glass. Det är sällan det blir bättre. Strax ska jag lägga mig på balkongen och steka, inget annat än rätt.

En skoldag kvar, två dagar kvar och SEEEEN är det Siesta.
Tre dagar till Håkan........ MMHHH!

image137

Min kära sockerläpp och jag

Det blev så att mamma fick en mors-dag present igår iallafall, hon blev snäll.

Skolan idag har varit riktigt jäkla råbra. Fick en fri uppgift vid halv nio, som skulle vara klar vid ett. Vi blev klara runt halv tio så resten av tiden blev bara till att ta det lugnt, med mina fina dudes. Jag orkar inte nåt detaljerat just nu, men jag har iallafall haft en kanondag. Oh, detta får jag ju inte glömma, min lärare tycker jag är den roligaste person hon träffat på väldigt längre. Jag blev inte direkt förvånad, heeehehe.

Efter skolan gick Emma och jag hem till henne och åt, samtidigt som vi planerade allting inför Siesta. Tre dagar kvar, jag är så enörmt taggad så det finns nästan inte, kära ni. Iallafall så skulle vi även försöka sätta ihop tältet förut, kolla så att allting fanns och så liksom. Först fick vi upp nåt jävla vindskydd, båda såg helt förtvivlade ut och trodde att det inte fanns något tält, vilken miss det hade varit liksom. Men sen hittade iallafall mamma tältet, så det var bara till att hugga in. Det sluttade, det var snett, vi sög rent ut sagt. Tältet var grönt, vindskyddet var rosa, vi slet alltså vindskyddet över vårat tält (dyngfult). Nu är vi riktiga mästare på tält.

Vi hade gjort oss förtjänta av en solning, så vi gick iväg till Meddo, och sen vidare på en prommis mot PA;s. Glass och sol är möjligtvis det bästa som finns, och Emmorna.

För du var tom och jag var tom

4 dagar till Siesta.
5 dagar till Håkan.

Mamma ska inte få någon blomma, tycker inte hon har gjort sig riktigt förtjänt av en faktist. Life's a bitch. Mors-dag fika hos mormor var trevligt, min morbror är trevlig, och tuff. Men idag saknar jag pappa, riktigt mycket också. Snart är det studenten och snart kommer han hit, förhoppningsvis.

I'm betting I'm not

Åhå, jag vill att min syster ska komma hem strax, helst nu.
Hehehee avlid, mmhh!
Seriöööööst, jag vill åka härifrån ett tag, ett fint och ett bra tag.
Om 5/4 dagar är det Siesta, jag vet att jag tjötar om det i varje inlägg, men det är det enda jag ser fram emot just nu förstår ni. Det ska bli fint och nästan för bra, yes.

Jag är jättetrött, jag orkar nog inte vara vaken längre men jag bara väntar.
Tjoho, måste sova. Sen äre mors-dag imorgon också, klockan 11 är det mormor-time. Hanna och jag måste köpa något till mamma, blommor, det gillar hon. Det får bli blommor. Men nu borde jag sova, hoppas ni mår bra! Imorgon ska jag vara glad igen, iallafall lite glad.
Sov så gott, kram!

Som de kunde vara

Nu har jag umgåtts med min bästa vän Emmalainen hela dagen. Det började med att vi gick en sväng, sedan vidare för att köpa lite dagen-efter-flöt. Sånt som behövs och som man har gjort sig förtjänt av. Vi satte oss ute på en gräsplätt i nån timma och hittade på massa schyssta rimes, fan va bra vi var alltså, helt sinnes. Det har egentligen bara varit massa onyttigt idag, men det är okej. Nu spanar vi lite Eurovision, Danmark for sure liksom.

Nu peppar vi Kungers, men mest av allt Siesta. Det är bara fem dagar kvar, tre skoldagar och sedan bär det av mot Hässleholm. Nu ska jag återgå till sockret & skrattandet, gos på er!

Fem dagar

Jag hade en sån fin dröm i natt, om Håkan. Jag fick hans mössa, bara så ni vet.

Förkrök hos Jessica igår vid fem. Vi var en hel drös med tjejer och det var riktigt trevligt! Alkohol, vattenpipa, snurrleken och massa tjöt. Vid sju traskade vi ner mot buss-stationen, det skreks massa fina BF-sånger, lite av en vana numera. Vid tjugo över sju gick bussen, där Frajd underhöll oss med massa enörma skämt.

Sugarplum Fairy. Emma och jag hävde oss in i folkmassan och dansade, ordagrant, röven av oss. Skorna åkte av och vi gick löss som aldrig förr, fan va vi mådde. Kungers, även där åkte skorna av och ännu en gång flög vi in i folkmassan. Det förklarar nog mina blåmärken på fötterna, och håliga strumpbyxor. Nästa gång blir det skor. Tack för en fin kväll gööörlz!

Nu orkar jag inte berätta mer om gårdagen, och om en halv timmaska jag ut och möta Emma. Glass i finvädret känns väldigt lockande faktiskt. Ha en fin dag kära ni, kram!