hehehelg


Kapade luggen för cirkus 2 veckor sedan. Älskar verkligen att se ut som 8 bast. Men inte tjuter jag för det, 17:25 går tåget till Norrköping, ha en fin helg!

baby, it's getting late


Nu har jag varit ensam hemma i över 2 timmar, och visst kan det vara skönt ibland men inte när det är mörkt ute. Köksfläkten small precis till och det var inte långt ifrån att mitt hjärta hoppade ur led. Jag känner mig som en riktig räddhare, herrejävlar vad jag hatar att vara själv hemma!

we're not the same, dear, as we used to be


Både ute och i mitt rum är det hur kallt som helst. Jag börjar mer och mer likna ett isblock tror jag, ska snart ta en titt in da mirror och se om det stämmer. Iallafall så ligger snön fortfarande kvar och det är hur mysigt som helst, även om det är svinkallt. Men nu ska jag dricka te och tycka synd om mig själv tills jag somnar, ajö!


Är du kär? ja
Hur tidigt stiger du upp? ganska så olika faktiskt
Vem/vilka vet mest om dig? Emma
Gillar du att slåss? verkligen
Vad ska du göra ikväll? absolut ingenting alls, tycka synd om mig själv tror jag
Har du utländska föräldrar? nej
Var har du ont? i halsen
Är du bra på att måla? inte direkt
Vem kramade du senast? Viktor
Vad längtar du till? nästa helg
Vad heter dina husdjur? har inga
Har du körkort? niet
Favoritgodis? AAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLT
Bio eller promenad? promenad
Är du kittlig? nåt så kopiöst också
Rädd för insekter? ah lite
Anser du att du är stark? som en klippa

yesterday

vi hälsade på världens bästa mormor på sjukanfikade lite med den här puddingenhade det fint vid mitt fönster

den här stunden är resten av mitt liv


Nu sitter jag här med gåshud och grinar lite lätt, tittar massa klipp med Håkan från Liseberg, 26 september. Det kan faktiskt ha varit den allra finaste dagen i mitt liv, jag börjar sakta men säkert tro det. Gårdakvarnar och skit har aldrig varit bättre, när Daniel klappade lite lätt på bröstet "bara så länge våra hjärtan klarar av att slå". Då stod jag i folkmassan och sjöng, hand i hand med Emma. Ni förstår inte men det är det allra finaste och bästa jag vet.

"Trodde ni verkligen att jag skulle kunna hålla mig borta ifrån det här? Jag är alltid halvvägs upp för era stupränner mina vänner. Jag tror faktiskt att, även om ni har nån eller inte har nån, så tror jag faktiskt att det alltid står nån som är kanske ungefär som jag eller helt annorlunda, förhoppningsvis annorlunda, alldeles under era fönster, med en förvirrad och tilltrasslad kärlek som bara är skriven till dig."

cry me a river abuhuhuhhh


- jag har ont i min hals. (för jävligt)
- jag är sur.
- jag är uttråkad.
- jag ser fram emot imorgon. (fika med Emmale)
- jag är trött. (sova vore nåt)
- jag har kalla ben.
- jag ska dricka te, ajö!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111!!1!

go melt back into the night


Leon- jag slängde mina tuttar, för då skulle jag få en GRÖN traktor med skooopa..
(samtidigt satt Ella och stirrade med sin tutte i munnen)
Leon-  du kommer få tuttetänder!


07:30-16:30 och jag är helt jävla råslut. Sista timman var jag på en annan avdelning där vi ritade blommor, hoppade, tjoade, brottades och kittlades. "Vetööö.. jag tycker atte du ä sööt", 3-åringar är så jävla bra på att charma sönder så det finns nog inte. Även fast det har varit en bra dag så känns det nog ännu bättre med fredag imorgon, tokigt vad denna veckan gått fort.

juveler


 
- han är den enda som kan måla en borg
- ah det är bara jag som kan faktiskt

 
jag blev avmålad och snygg

 
åh

 
"du har ju vågigt hår"

 
söta konstnären

en dag till


06:11 ringde klockan imorses och jag trodde nästan jag skulle dö, det var minsann nära ögat. Tio minuter innan vi började möttes Emma och jag vid våran skylt (det var längesen) och tjötet satte fart direkt, asuum! Inne på min avdelning var det presentinslagning som stod i fokus, sötaste tjejen visste inte hur man gjorde och höll därför på att börja grina. Vi slog in ett paket ihop, hon lärde sig knyta knutar och resultatet blev väldigt charmigt faktiskt. Efter frukosten och samlingen var det dags för gympa. Ni vet när man springer i en ring, jagar varandra, skriker, fnissar när man ska vara tyst och så? I vilket fall som helst så var det väldigt underhållande att titta på.

Under den sista timman satt Emma och jag inne i målarrummet med mina kids. Vi klistrade, ritade med tuch, klippte och hade oss. Det var skitkul och kunde säkert ha stannat där resten av dagen, inte mig emot. "Det blev tråkigt när Emma gick.. Hon sa baaajs!" Emma vann barnens hjärtan och sen hade varken jag eller mina pappersflygplan mycket mer att komma med.

söndag


- vaknade upp brevid Anton, kände mig sjuk som ett troll.
- Ostens julskyltning med mamma, Hanna, mormor o mormors syster.
(kände mig som ett barn bland alla tomtar, hur fint som helst)
- pappa o jag ska julpynta och äta pepparkakor 1a advent.
- imorgon läggs mormor in på sjukan, hoppas på att allting går bra.