when we walked the streets of Norrköping


Har haft världens mysigaste morgon, även om det slutade som det gjorde och jag egentligen inte vill åka, iallafall inte just nu. Om lite mer än 1 timma går mitt tåg mot Nässjö och sen vidare till Norrköping, till min pappa. Jag har längtat som en dåre efter både staden i sig och pappa, nu är det dags! På fredagen anländer min vapendragare till staden också för på lördag ska vi på Håkan Hellström, det blir kalasfint vet ni. Ha ett skitbra höstlov!

rockenroll blåa ögon


Jag har gjort havregrynsgröt till frukost och det är jätteäckligt :( jag äter varken frukost eller gröt egentligen. Men det värsta är att jag har bestämt mig för att äta upp det också, blir nog inte värre än såhär. Sen att vädret är pissigt är ju en annan femma. I Norrköping blir det frukost varje dag, kvällspromenader och vegmat blir det också. Men sen när jag kommer hem blir det säkert back to normal igen, lite som vanligt. Nu ska jag duscha och sen börja packa, ajö!

blowin' in the wind


Saknar Anton som jag inte har träffat på 2 dagar, saknar nog hans långa hår ännu mer. Nu kom iallafall min kära mamma hem så att jag kan mysa lite med henne. Imorgon köper vi biljett och ägnar kvällen åt att packa, far och Norrköping på måndag - som jag längtar! Pappa och jag har gjort upp lite planer inför den kommande veckan och det ska verkligen bli skitkul att åka dit.

höstlov


Under dom senaste veckorna har jag hittat 2 favoritträd, för sånna kan man ju ha. Alla löven i det ena var helt gula och i det andra trädet var dom helt oranga, hur fint som helst! Påväg hem från skolan stannade jag upp lite och sparkade i alla löven under det ena, jag tittade upp och såg att båda träden var helt tomma på löv. Hur fort har hösten tagit slut egentligen? Trist, tänkte jag och fortsatte min väg hemåt. Det kommer alltså dröja 1 helt år innan man kan sparka omkring i höstlöven igen, näst intill sorgligt. Något mer tradigt är att detta är mitt näst sista höstlöv, evah!

Jag känner mig nästan lite tom när jag tittar ut genom fönstret nu: regn, vattenpölar, nakna träd och blöta löv som ligger på den leriga marken. Hatar att allting går så jävla fort hela tiden, jag hann ju knappt njuta av hösten. Detta känns inte som en fin start på höstlovet. Ska sätta på lite tevatten nu och äta ännu en clementin, har ju bara ätit 3 sen jag kom hem menar jag.

Kleerup ft. Lykke Li - until we bleed


Jag sov 20 minuter längre än tänkt idag - och herre min skapare vad skönt! Hur trött som helst är jag, men det ska ändå bli rätt kul med skola känns det som. Vet inte vad som har hänt med mig, beror säkert på att det är sista skoldagen nu på hur länge som helst. Höstlov i 1 vecka och sen precis efter det går vi ut på praktik i 6 veckor - cleant! Nu ska jag iallafall dricka ur mitt te, klä mig och sen gå iväg till idrotten för att boxas lite. Ha en fin dag!

när morgondagen skriker nej


Idag hade vi våran oh-så-värda Samhällslektion, som vi ägnade åt att prata om våra individuella val som vi ska ha i 3an. Självklart finns det inga roliga kurser förutom Psykologi B och Historia, så hur jag ska få ihop mina 4 val blir ett mysterium. Nu tänker la ni att jag är dum i huvvet som tänker läsa ännu en kurs med psykologi, efter alla gnälliga inlägg. Iallafall - efter många om och men så känns det konstigt nog väldigt lockande. Jag chockar till och med mig själv ibland!

Efter skolan tränade jag lite nya balettsteg med min trogne vapendragare Emma Carlzon. Allt var i sin ordning och vi skrattade lika mycket som bara vi två kan.

Tittade in hos sjuklingen en sväng också, åt clementin och spelade lite Gamecub. Aldrig innan har jag varit så grym på TV-spel som jag var idag kan jag lova er. Till och med Anton som är en äkta nörd tyckte att jag var riktigt vass! Runt halv 4 gick jag hem till min mormor och jag kände hur jag sken upp så fort jag såg henne. Jag städade lite, fikade och sen gick vi ut på stan för att hitta en jacka åt mig. Självklart hittar jag aldrig någonting i våran stad med det enorma utbudet (inte), så jag får fortsätta min jakt i Norrköping istället. Sov så gott!

regnig onsdag


- Skolan från 08.00 til 10.15
- Morgondagens skola: 12.30-13.30
- Inget pluggande på hela dagen (för jävla skönt)
- Gjorde det som var bestämt och jag fixade det bra
- Mormor imorgon
- Norrköping och far om 5 dagar
- Håkan Hellström i Flygeln om 10 dagar

if you don't mind


Det känns som jag har gnällt alldeles fööör mycket på all skit vi sysslar med i skolan nu för tiden. Så vet ni vad? Idag har jag gjort klart hela 3 inlämningar (svenska, BF o bokredovisning) Jag tycker faktiskt att jag har en bra anledning till att vara nöjd över mig själv. Emma och jag gav varandra lite råd och sen gick det på högvarv här i mitt lilla rum. Nu har jag bara 4 saker kvar att bli klar med, sen ligger jag inte efter längre. Men det ägnar jag mig åt en annan dag istället, nu är jag glad!(6 dagar tills Norrköping)

suedehead


Mitt huvud kommer smälla när som helst, känns det som iallafall. Har än sålänge skrivit klart en inlämning och lite mer än halva på en annan. Känns som det går för sakta och därför känner jag mig nu ännu mer stressad än innan. (jag hoppas att Anton kommer hit och kramas snart) Nu ska jag iallafall dricka te och sedan återgå till mina åh-så-älskade inlämningar, can't wait liksom..