when we walked the streets of Norrköping


Har haft världens mysigaste morgon, även om det slutade som det gjorde och jag egentligen inte vill åka, iallafall inte just nu. Om lite mer än 1 timma går mitt tåg mot Nässjö och sen vidare till Norrköping, till min pappa. Jag har längtat som en dåre efter både staden i sig och pappa, nu är det dags! På fredagen anländer min vapendragare till staden också för på lördag ska vi på Håkan Hellström, det blir kalasfint vet ni. Ha ett skitbra höstlov!

rockenroll blåa ögon


Jag har gjort havregrynsgröt till frukost och det är jätteäckligt :( jag äter varken frukost eller gröt egentligen. Men det värsta är att jag har bestämt mig för att äta upp det också, blir nog inte värre än såhär. Sen att vädret är pissigt är ju en annan femma. I Norrköping blir det frukost varje dag, kvällspromenader och vegmat blir det också. Men sen när jag kommer hem blir det säkert back to normal igen, lite som vanligt. Nu ska jag duscha och sen börja packa, ajö!

blowin' in the wind


Saknar Anton som jag inte har träffat på 2 dagar, saknar nog hans långa hår ännu mer. Nu kom iallafall min kära mamma hem så att jag kan mysa lite med henne. Imorgon köper vi biljett och ägnar kvällen åt att packa, far och Norrköping på måndag - som jag längtar! Pappa och jag har gjort upp lite planer inför den kommande veckan och det ska verkligen bli skitkul att åka dit.
Upp