i Gbg regn


- Studiedag
- Göteborg med Hanna senare idag
- Måste städa
- Måste beställa Håkanbiljett i veckan
- Som jag hatar pengar
- Längtar efter min fader
- Mysig höstpromenad med Anton igår
- Ska rensa garderoben

shiver


Ni vet när det känns som det mesta går emot er. När det känns som någonting bara gör ont, fast man vet inte vad. Idag är en sån dag, det känns lite så. Jag återkommer nog när det känns lite enklare och bättre.
(tack för samtalet igår - kräm)

finast, bäst


Håkans spelning på Liseberg i fredags var det bästa jag varit med om i hela mitt liv, den kvällen sopar mattan med allt! Detta är något som kommer ta hur lång tid som helst att smälta, fan det var så fruktansvärt fint!

just let the days go by


Skadat trött.. Börjar halv 1 idag så jag vet inte riktigt vad jag gjorde uppe redan vid halv 9, skyller allting på A. Har 2 lektioner idag - Samhällskunskap och Psykologi (som jag hatar Psykologin alltså...) Efter skolan ska Emma och jag ner till stationen för att köpa biljett, vidare ska jag hem till mormor, och sen iväg med Emma igen för att köpa lite ätbart tills imorgon.


Finaste Håkan Hellström imorgon, blir jättebra!

I want to lay by your side


- Mysigaste höstvädret
- BF2 ska vara funktionärer för Ungdomsspelen imorgon
- Bästa storasystern evvah
- Allting är sådär
- Saknar pappa
- Saknar Norrköping
- Är i ett enormt behov av pengar
- Anton är finast

3


22 september - Igår var det exakt 2 år sedan Emma och jag gick på våran första Håkan-spelning. Allting har gått så fort och det känns som minst 100 år sen vi stog där, helt farcinerade över hur jävla maxat det var. Om 3 dagar smäller det till igen - tredje gången
vi ser Håkan Hellström spela på Liseberg, och våran femte spelning med Håkan för i år.
Fan va fint det ska bli!

vi två, 17 år


Spelade brännboll på idrotten idag - kan ju säga att forna Fredriksberg knäckte ganska så hårt (ibland är livet underbart) Efter skolan fixade Carlzon och jag praktikplats, firade med chibbar och Pepsi (livet är verkligen underbart) Tog lite söta bilder och sen var Emmorna klara med varandra, vi är bra vi två!

När jag kom innanför dörren här hemma var mor sugen på en promenad. Gick iväg till morfar, världens bästa morfar, som var på helgött humör. Jag blir alltid lika glad av honom, han verkligen skiner. Nu ska jag iallafall försöka få med Anton ut på en sväng, finfint höstväder.

doushbag!


Psykologi är värre än franska, och jag var totalt värdelös på franska + att jag hatar franska! Jag tror att jag aldrig kommer bli klar med den här förbannade inlämningen. Ingenting blir bättre av att jag tömde ut hela mitt glas med O'boy över köksbordet heller - ett, två, tre.. Jag känner mig bara grinig och arg just nu, så jag kommer säkert börja grina vilken sekund som helst.

gårdakvarnar och skit


Imorgon ska jag lämna in min inlämning i psykologin, och jag är nästan helt klar med den nu. Känns som jag inte alls har tagit inlämningen så speciellt seriöst, och det visar sig nu. Allting känns helt virrigt och jag verkar inte få ihop nånting, det mesta låter helt dumt. Innan jag började med Psykologi A så siktade jag in mig på VG i kursen, men nu blir jag nöjd om jag bara får ett G. Jag spyr nog på den katastrofala inlämningen nu.


Om 5 ynka dagar spelar Håkan på Liseberg. Det känns inte att det bara är så kort tid kvar. Gångerna innan som jag sett honom på Liseberg (-06 och -07) har jag varit hur taggad som helst, hur länge som helst. Nu känns det som en besvikelse när pirret inte ens finns.