loving is as loving does


Kom precis hem efter en illgo massagelektion, förmodligen mitt bästa kursval. Nu ska jag bara packa ner det allra sista och sen är det dags att åka, ha en bra valborg!

if you call me I won't be home


Börjar 13:40 idag, hade tänkt sova länge men vaknade strax innan 09. Mamma och jag satt på balkongen och drack kaffe innan vi gick iväg till morfar, han mådde bättre idag och hela min dag är gjord, fint! 16:16 går mitt tåg bort härifrån, först till Nässjö och sen vidare till Norrköping. Det är alltid samma pirr i magen när tåget rullar in på slutstationen - blir så jävla skönt att komma bort!

20:13


Var ute och sprang en runda idag igen, en bit utanför stan. Det är skönt nu såhär efteråt. Vet inte hur länge jag sprang, men när det kändes som att hjärtat skulle hoppa ur bröstet så slängde jag mig i gräset och bara skrek, eller vrålade kanske man skulla kalla det. Slog sönder ett par plankor tillsammans med Berit tidigare idag också, när armarna började skaka var det dags att sluta. Nästa vecka ska vi kasta porslin i väggen - älskar att vara arg!

Nu: packa.
Upp