kärlekens tunga


Mina fötter värker, jag är seg på ett ganska gött sätt. Att dansa till klockan 02 i klackar på 10 centimeter ser jag nu som ett idiotiskt beslut, jävligt korkad för att vara helt honest. Jag är en sån tjej som aldrig har gått i klackar, enkla sneakers är lite mer jag. Rekordet är nog spetspjuxen som var så inne att ha någon gång i 6an-7an som inte var högre än 2 centimeter.

Kvällen ska min mor och jag spendera framför en film, hon är en bra kvinna min mamma.

dj:n stönar, men han är okej


Stort minus till att Håkan inte kommer till Siesta i år, nästan så illa att mitt sköra hjärta gick sönder. Bandsläpp: Anna Ternheim och John ME, visst finns det anledning att fira!

jag ska gå ut i gatljuset


Idrottslärare: idag är det för många som har slarvat med idrottskläderna, tänk på det.
Frida: vaddå? det är ju bara Tina och jag som har slarvat, Emma är ju trött.Om 15 minuter börjar våran svenska, men jag ska därifrån ganska snabbt eftersom jag ska till tandregleringen och rycka ännu en tand. Efter idag är det bara en ryckning kvar innan rälsen är på plats, tjusigt! Ikväll är det Ållefestare men det vankas bara förkrök för min del, lika fint det.

thursday doesn't even start


Hade jag haft 2200 kronor över just nu hade jag nog direkt bokat in Roskilde för att få se Coldplay, men stilla väntar jag in den oerhört enörma Siestafestivalen! Såg precis att det är bandsläpp imorgon och det ska jag fira med lite dans, ha en fortsatt trevlig kväll!

Top Model, del 1


Vi hade uttagning till Top Model i skolan idag och vi började med liggfoton, njut:

Posa med stol:Jag glömde informera er om att jag konverterade till islam tidigare idag, sov så gott!

time for heroes


Nu sitter vi i skolan, mina kära vänner och jag. Jag har i uppgift att skriva några rader om attityd och koppla det till självförtroende, men innan jag sätter igång med det ska jag bara strypa Frida och skona alla från Bon Jovi alt. Darin. Här har ni en bild på hennes nya mobil oxå, ha en fin dag!


om Stockholm brinner, åker vi dit


Första gången på länge som jag faktiskt kommer ihåg vad jag har drömt. I min dröm var jag gravid, hade en bamsemage och alla var stensäkra på att det skulle bli en pojk. Jag virrade mellan 3 olika namn och allting var mest bara galet, men en söt bebis skulle det bli iallafall. Klockan ringde och jag vaknade upp på mage - fort som helvete vände jag mig om för att inte skada kaggen, kvicknade till och förstod ganska snabbt att allt bara var en dröm.

Vid halv 11 mötte jag Emma, vi traskade bort till Meddo och för första gången kunde båda berätta om sina drömmar (Emma är den som alltid kommer ihåg vad hon har drömt). Solade i 20 minuter och sedan gick vi iväg till skolan för att ha idrott, håltimma och sist svenska. Den här kvällen ska jag tillbringa tillsammans med min söta mamma. Vi ska fixa lite gott och äta och hoppas på att det är något bra på tv. F.ö så är jag taggad som en idiot inför imorgon, ajö!