1833

Det fanns inga chips, men jag tycker att jag överlevde rätt bra ändå, även fast jag inte näckade i trapphuset. Mamma och jag har precis ätit lite götte och alldeles strax ska jag göra iordning mig inför kvällen, fest står näst på schemat, happy halloween sötisar!

we/heart/itJag har inte försökt att somna än, datorn har någon viss dragningskraft så jag kommer liksom inte härifrån. Men nu mina vänner, nu ska jag leta fram något riktigt onyttigt och kasta mig raklång i sängen framför American Pie, tough day, kram på er! (om det finns chips hemma tänker jag springa naken i trapphuset, totalt lyckorus)

aldrig mer ung eller aldrig mera fri

God morgon kompisar! Jag är inte alls på något vidare blogghumör, (har inte varit såhär bakfull sen 1800-talet, men livet är ändå väldigt gött just nu) istället tänker jag slänga i mig lite mer vatten, lite mer kaffe och lyssna lite mer på Melissa Horn innan jag tänkte försöka somna om igen. Foton ska jag lägga upp också, alldeles strax.

man must dance

jag är så jävla lycklig mina vänner, hoppas ni också är det

yona: emma är bäst i världen och hjälper mig med allting
elias: kom igen nu brittmarie kör för fan
johnny och mathias: fredrik reinfeldt suger kuk
sanne: sannebanan är bäst emma h är bättre än banAAAn  BRAKVIIIIIII
stockholm: det var la gött

15

Om cirka 20 minuter ska min pappa och jag traska iväg bort till tågstationen, han ska vinka mig hejdå och jag ska krama om honom så hårt att han inte får någon luft, det är det enda rätta förstår ni. Just nu ser kvällen lite klurig ut, men sånt trams löser sig alltid till slut, puss på er dudes och ha en kalasbra kväll, safety first!

här kommer lyckan

Idag uppskattar jag: Espresso house, min pappa, höstlöv som fortfarande är färgglada, livet, min syster som möter mig vid tåget, trasiga stängsel, Hoffmaestro, kvällen.

questions and answers #2

Har du hånglat med samma kön? Tolkningsfråga. Säger du dicken eller penis? Jag säger som Carlzon - dAAAse. Vad har du på dig just nu? Underkläder, mjukisbyxor och ett linne. Vem är du förtjust i: Reza. Är du superduperfull eller helt nykter? Helt fachad. Vilken butik hittar du alltid nånting i? Monki. Är du en klacksko-tjej eller en plattsko-tjej? Jag går enbart i platta skor utom när det är fest, då plusar jag på x antal cm. Vinter eller sommar? Sommar kompisar, sommar. Vem står dig närmast? Min familj, mormor, morfar och lilla rara Carlzon. Vem saknar du? Min storasyster. Har du någon gång suttit vid telefonen och väntat? Gör la det jämt eller, fan ingen som ringer. Bättre ångra nåt man gjort än nåt man inte gjort, sant eller falskt? Sant broder. Skulle du dö för den du älskar? Det är en klurig fråga det där, fick en gång höra att ingen är värd att dö för, men jag vet inte. Vilken dricka är sååå 2009? Husets vita, dags att lägga på hyllan. Mammagris eller pappas lilla flicka? Både och, bästa päronen. Är du duktig i skolan? Niggah pleeease, bästa tjejen lo. Kommer du ihåg första kyssen med din älskade? Öh.... Beskriv dig själv? En helt okej tjej. En miljon kronor, vad skulle du göra? Beställt en resa till London för att köpa en helt ny garderob, bjudit med min familj till något varmt land, festat sönder. Är du på dansgolvet eller i baren på krogen? Här kan man va. Vill du gifta dig? Jag har inte riktigt bestämt mig än. Bra på att laga mat? Bäst på att laga mat. Vill du gå ner i vikt? Nej. Har du varit deprimerad? Ärliga klubben, sure have. Vad var det senaste du handlade? Massa göttegött med pappa. Har du kräkts offentligt? Är man rockenroll så är man. Kan man vara vän med sitt ex? Jag kan inte, haha. A, B, C, D, DD bh-kupstorlek? C. Favorithögtid? Julafton är allra mysigast tycker jag. Vad tycker du om att få? Kramar, kärlek, ny inspiration, massage, saltlakrits, nya människor i mitt liv. Meddelande till dina vänner som läser detta: Käääärlek!!!!

awesomeness


Jag har aldrig varit ett stort fan av varken pirathattar eller John Lennon-brillor. Men den här människan klär fan i allt, och jag tycker tillochmed att hennes tjackliknande ryck är hur charmiga som helst. Hennes röst, vad ska jag säga som hennes röst? Smashing!