up up & away

Om en stund kommer fröken Lindman och hämtar upp mig, vidare beger vi oss bort till fröken Carlzon för att spendera våran afton där med en bunt fina människor. Ha en bra Valborg everyone, kärlek och fred!

laughing with & blue lips

Har precis klickat hem lite smått och gott ifrån Nelly. Är det någon som är expert på att bränna studiebidraget direkt då det har rullat in på kontot så är det jag. Men nu är även biljetten till Norrköping fixad, så imorgon vid 11:14 lämnar jag staden för någonting lite bättre. Kram på er!

The Notebook.


Jag vet inte när jag blev en sån blödis, men nu sitter jag här ikväll igen, söndergråten och jag vet inte vad. Imorgon ska jag träffa min morfar. Sov så gott alla fina!

tips

Jag skulle vilja tipsa er om den här sidan, en hälsokostbutik med olika slags hudkrämer osv gjorda på naturmedel & örter. Mor min köpte mig en rengöringslotion därifrån som funkar hur fint som helst att tvätta bort sminket med, samtidigt som den återfuktar huden. Helt klart värt!

29.4 todays to do:

x ätit middag
x pluggat psykologi b
x pluggat psykosocialt arbete
x bäddat rent i sängen
x hängt upp kläder på galgar
x slängt in två tröjor i tvättmaskinen
x gjort iordning bland alla magasin
x letat reda på kameraladdaren
x sett färdigt på tusenbröder
x varit en sväng på stan
x städat gilberts bur

onsdag 20:13

Har:
påbörjat en ny inlämning i psykologi b
klippt & slingat håret på min storasyster
fått urtjusiga underkläder av min storasyster

Ska:
ha kvällsmys framför tvn med mamma
ta ett långt bad med tända ljus, relaaax

those will be the best memories

Då var mötet angående Ungdomsspelen för funktionshindrade avklarat, lite lagom segt men det tycks bli lika bra som årena innan - ser fram emot!

Efter att ha strögat med Frida, dunkat Kid Cudi, så är jag nu hemma igen. Kaffet är strax klart och då är det bara att dyka ner i den nya högen utav inlämningar. Den här dagen känns som en väldigt bra sådan, kärlek amigos!

>>>klicka