dag 27 - min favoritplats

Jag har tre olika favoritplatser: mitt rum, köket hemma hos mormor och Norrköping (lugnet jag känner där kan jag inte hitta någon annanstans).


mitt norrköping

31.01.11

x igår kom våran ena kusin över på middag, med hennes fina bäbismage. x natten till idag spenderade jag i min systers lägenhet. x har fikat hos mormor. x imorgon är det dags för jobb igen. x jag har köpt en urfin bok, se bara!

dag 26 - mina rädslor

Stora folksamlingar har alltid gjort att jag känt mig illa till mods. Efter några års frustration visade det sig vara panikångest, något som jag idag har lärt mig att handskas med. Jag fick lära mig att andas efter ett speciellt mönster som till slut brottade ner min panikångest och jag kände mig istället som superwoman.

nytt:+en halsduk, en svart body, underkläder, hårfärg, två ringar och två par jeans från Cheap Monday.

shine on

Jag går bara omkring och är ruskigt nöjd med mitt liv just nu. Även fast jag saknar Cajsa och Sofie (som befinner sig på tok för långt bort) så trivs jag förvånansvärt bra med det mesta.

x idag hade jag min bästa arbetsdag på dagis, någonsin. x jag har shoppat och fikat med Hanna och Niclas. x imorgon är jag ledig och ska spendera en heldag i Skövde tillsammans med min mamma.