sunday night.

Bitter som skam satte jag mig på tåget till Göteborg i eftermiddags, sen bussen mot Norge. Jag har haft 12 fina dagar hemma, enbart fina och ingenting annat. Men när bussen började närma sig Oslo sköljde samma vanliga lugn över mig. Jag välkomnades med kramar och ett glas rödpang framför tvn, och det känns riktigt skönt att vara här igen!

19:57 fredag

Ikväll ska jag dricka öl med fina tjejer. Jag har ju trots allt semester och det är ju trots allt fredag. Sen verkar det också som att jag åker tillbaka till Oslo redan på söndag, strax efter kalaset för min systers sambo.

the brightest star.Idag skulle min morfar fylla 83 år. Det är första gången han inte är med oss under sin födelsedag. Jag ska alldeles strax gå hem till mormor, tänkte krama henne lite extra mycket idag. Sen ska vi till kyrkogården, lägga blommor i Minneslunden, vid vattnet och stenarna. Det känns tungt idag och det tar emot.

Hon som ler så fint på nedersta fotot är min mamma. Älskar henne så mycket att orden inte räcker till.

update:

Eftersom jag har semester så tänkte jag ta lite semester härifrån också, därav en klen uppdatering. Men på måndag åker jag tillbaka till Oslo. Blandade känslor.

11:28 söndag

Igår hade jag en väldigt mysig kväll med Emma och Ida. Vin och kladdkaka och en himla massa prat om allt mellan himmel och jord på Idas uteplats. Vidare gick vi till Terrassen och vidare igen till Plantis. Det var öl och dans och skratt. Allt är så fint i mitt liv just nu även fast tragedin i Norge sitter som fastklistrad.

kärlek och fred.

Jag blir gång på gång förbannad över vilken sinnessjuk värld det är vi lever i. All kärlek till Oslo och Utøya.

18:59 torsdag

Om en stund ska jag iväg hem till Emma och senare beger vi oss ner mot puben för att njuta lite utav livet.