22:02

Det borde nästan vara lite olagligt att må såhär bra som jag gör. Anledning: jag har spenderat kvällen med Cajsa inne i Oslo, imorgon kommer min syster och stannar här ända tills på måndag, det är äntligen sommar, jag trivs så bra med familjen jag bor hos och barnen jag passar är helt underbara. Det enda jag saknar är min familj och mina gosebjörnar i Falköping, men det gör egentligen inte så mycket för jag vet att dom är där när jag kommer hem igen.

the brightest star

Påväg till butiken idag såg jag en gammal man som jag sett en gång tidigare, han ser väldigt mycket ut som min morfar, nästan på pricken lik. Och det slår mig ännu en gång att vilken tur jag har haft som fick så många fina år med honom, speciellt dom sista åren då han gav oss så mycket glädje och kärlek. Det går inte en dag utan att jag tänker på morfar. Han var det allra finaste jag någonsin haft i min värld.

onsdag

Jag verkligen älskar den här dagen! Just nu ligger jag i soffan ute på terrassen med kaffe, musik och solbrillor. Ska strax plöja igenom några sidor i Den ocensurerade historien om punken; please kill me.

Om två dagar kramas jag med min fina syster och idag har jag ingen hemlängtan alls. Kärlek!

ingenting att klaga på

Lilltassen har precis slocknat brevid mig i soffan, tänkte att han kan få blunda i några minuter. Idag har vi haft en riktig toppendag! Promenad, glass och hemmagjord fruktsallad ute på terrassen.

where the action is

Återigen på golvet i mitt rum. Äter mango och är så bitter en människa kan vara (iallafall nästan). Det var samma visa även förra gången då Coldplay spelade i Sverige. Vad fan gör jag här?