look at the stars, look how they shine for you

Igår var jag en sväng inne i Oslo. Fikade på traditionella Wayne's med Anton, Oliwia och Jakob. Det är skönt att få och kunna skratta åt helt, egentligen, obetydliga grejer. Och den här kvällen har jag spenderat hemma hos Bea, i hennes lilla källarvåning med svensk choklad och Disney-film.

Jag mår sådär oförskämt bra nu igen. Ni vet då livet bara flyter på utan att det behöver hända något utöver det vanliga. När man bara är sådär jävla nöjd med tillvaron. All kärlek.

23:11 måndag

Det liksom räcker med bara några dagar hemma, sen är jag redo för att åka tillbaka igen. Och så fort jag klev innanför dörren idag hördes spring i trappan och jag fick det allra härligaste välkomnandet utav mina "host-kids". Nu har jag förresten bott här i sex hela månader. Kärlek!

home sweet home.

Det är så skönt att vara hemma! Jag har hunnit träffa flera utav mina små kärlekar på bara några timmar och imorgon ska jag äntligen få mysa med mitt lilla kusinbarn igen. Min familj och mina vänner är dom finaste någonsin!

bullbak


Liam och jag bara myser idag. Han är hemma från skolan så vi göra lite som vi vill, typ testar hur många bullar man får in i munnen samtidigt utan att tugga.