your mind, my mind, their minds, oh our minds

Igår var det hejdå-middag och hejdå-öl och hejdå-kram. Och jag började såklart att grina, som vanligt, ingenting nytt liksom. Så fort det kommer till att behöva kramas hejdå för en lite längre tid så gråter jag som en bäbis. Och idag har jag mest bara gått omkring i min bakis-dimma, suckat lite för högt och det där som hör till. Har tyckt att livet är en riktig dum jävel, helt enkelt!

chasing cars up and down the avenue

Känns som att jag varvat hela dagen med kaffe och Redbull. Jag som inte tycks palla stress för fem öre har varit ett enda stort nervo. Men ikväll blir det middag och kos på Aker Brygge med Dallas och Cajsa, och det är minst sagt fint!

22:40 tisdag

Jag har visst blivit usel när det kommer till att uppdatera här, men vädret är så härligt och jag umgås mestadels med Linnéa och dricker på tok för stora mängder kaffe.

En sak som känns värdelöst just nu är att jag ska kramas hejdå med Dallas på torsdag. Han som har varit en stor trygghet här i alla månader, och han som dagen efter kommer att packa ner sitt liv och förflytta sig tillbaka hem till Varberg. Nog känns det tungt i hjärtat minsann!