like stars burning holes right through the dark

Älskade september imorgon - min favorittid på året så länge jag kan minnas. Och på måndag kommer min mamma hit. Behöver hennes kramar och kärlek just nu. Det är ovant, och nästan lite svårt, att vara på ett helt nytt ställe utan ens fantastiska vänner och helt plötsligt inte trivas med att inte kunna stadens (byns) gator och hörn. Men här har jag iallafall tid och rum till att andas och ta det lugnt, att fokusera på träning och att återigen ta upp mina studier. Jag har tid och rum att hitta tillbaka till mitt fantastiska jag.

Som vi sa.


.. och en jävla massa tid till att dricka smoothie, för jag har köpt en blender, som heter Philip.

juli

Det var dags för flytt från Norge och jag grät, som förutspått, sönder mitt hjärta. Kvällen innan var vi ute och åt, utbytte fina meningar, fick ett halsband och gav en scrapbook - ett år i foton på kidsen och mig. Tiden som aupair har förmodligen varit den bästa i mitt liv. 

Planen var att flytta hem till Falköping fram tills augusti. Jag bodde i min systers lägenhet, spenderade tid med dom som jag saknat och varit länge ifrån, låg ute på gräsmattan med böcker och kaffe, fick besök av mitt hjärta Linnea. Det ingick inte i min plan att bli löjligt och upp över öronen förälskad, vi hade liksom inte tiden.
 
 
Upp