februari

Jag började med mina löprundor, tog Cajsa i handen för visningen av Moods of Norway med dans och öl på betonggolv i en gammal industribyggnad. Försökte kicka igång den tidiga våren genom att ställa mina Dr martens på hyllan och inviga Conversen. Det gick faktiskt ganska så bra då vi äntligen satt med kaffet på uteservering igen, utan att frysa, Linnéa och jag.
 

januari

Traditionell årsresumé, here we go!

Januari var en ganska stilla månad, precis som i år (hittills). Jag lyssnade mycket på Johnny Flynn, Bastille och Noel Gallagher - sistnämnda blev en avsmittad besatthet från min värdpappa. Spenderade dagarna med mina aupair-kids, gick promenader på isen runt kring Hövikodden och blev förälskad där någonstans. Men det blir jag nästan jämt så det gick över lika snabbt. Dallas presenterade mig för Twenty miles med Deer Tick som jag har älskat varenda sekund av sedan dess.

fulfill our dreams and we'll be free

I lördags gav vi oss ut i vinternatten, min ena roomie och jag. Kallt som tusan med en flaska rödtjut på en fullsmäckad trikk. Jag har älskat Nichol and Son sedan första stund, då man kan räkna med gamla Håkan Hellström och Broder Daniel-låtar framåt småtimmarna. Alla gapar och dansar som idioter. Jag älskar det.

Idag är jag ledig från jobbet, vilket jag har varit sedan klockan 14:00 i fredags. Och nu börjar mina rastlösa spasmer-ryck komma ikapp märker jag, trots en timma på gymet. Imorgon ska jag vända upp och ner på hela kaféet och ge mina kollegor varsinn klapp på kinden.
Upp