hybris hybris hybris

Just nu köttar vi dom sista höstferie-dagarna på jobbet = stress, lite kaos, långa dagar, mängder kaffe, mängder proteinshakes (samtidigt som det är skitkul, för jag lär mig nya saker precis hela tiden och har fått äran att jobba med några fantastiska människor). MEN på söndag är det slut, äntligen, och det ska vi fira med tjejkväll! Även kallat vinkväll. I mitt huvud = fyllan från helsifur, dödsfyllan, monsterkröket. Som ni förstår - jag lever för denna söndag. Last man (woman) standing, mina kära konfirmander!

ps. natten till igår la sig den första snön på fjälltopparna, hela byn har hybris, inklusive jag.

jag skulle kunna dö nu, med kinden mot din hals

Dödsknarkar Maggios nya skiva - Handen i fickan fast jag bryr mig

Igår hade jag min första lediga dag på två veckor, vilket jag firade genom att ge min boss två bamsekramar och en liten dansshow. Sen gick min syster och jag en promenad vid älven. Ni ska veta en sak - naturen här är helt sjuk. Berg och vatten och skog överallt, så himla vackert. Jag har slutat att sakna trafiken och betongen och avgaserna. Trodde man inte va?

update pt2:


En trött lördagnatt på XO bestämde vi oss att 'på måndag tar vi bilen till Kristiansand och äter världens godaste middag och bara myser'. En bakfull måndagmorgon möttes vi upp utanför byns enda bensinmack, tog plats i bilen och startade ett tvåmannaband med hjälp av whiskyröst och pantflaskor. Sen bestod dagen av shopping, drinkar och mat innan däck på hotellrummet och sen styra kosan hem igen.

Showar lite.

Blev ihjälskrämd på jobbet en dag.
Upp