söndag

 
Igår flög Dylon över till Brisbane för hans brors svensexa = jag, ensam, med hans mamma (+man +katt). Var jag nervös och inte ville att han skulle åka? Oh yes. Klarade jag mig ändå fantastiskt fint utan hans närhet? Jajamen.
 
Det blir lätt så att jag nästan gömmer mig bakom honom. Lite nervös över att säga fel ord, inte förstå vad folk säger osv osv. Sen är han också mycket mer framåt som person än vad jag är - förmodligen hans absolut bästa egenskap. Älskar att sitta och lyssna när han drar skämt efter skämt, eller att se hur han får människor att skratta. Han är väldigt bra på just det - att få sin omgivning att må bra. 

Iallafall! Hans mamma och jag alltså. Vi har spenderar hela fömiddagen i klädbutik efter klädbutik, suttit ned och druckit kaffe i vad som kändes som en evighet (en bra evighet, ni vet när man glömmer av tiden och bara tjötat tjötar tjötar). Nu vet jag vart han fick sitt fina ifrån.
 
 
 

i melbourne

Dylon visade mig runt i Melbourne häromdagen.
Vi tog en öl på det här supersofta stället - och precis som med Gudruns i Oslo så skulle jag kunna tänka mig att bo här och föda mina två framtida barn. Bord+sittplats var uppbyggt av pallar.
Mellanlandade också på Australiens första bryggeri (om jag minns rätt). Vi fick en lapp med en bunt olika öl-sorter och fick från den välja ut 6 stycken som vi ville 'smaka' på. Detta gillade jag!
 

happy-hearted


Skickade precis ett sms till min kille 'i feel sooo happy today'.

Idag har jag och Alex (min relativt nya arbetskompis) kört våran andra ensamma (ensamma som i bara vi två i kök/restaurang) dag i rad på jobb - och det har gått så in i helvetes jävla fint! Jag blir så glatt överraskad när det går så bra att laga maten själv och när Alex tar hand om hela restaurangen. Våran chef kom in senare och gav och kram och klapp på axeln. Det är verkligen ett kul jobb jag har!

Och på söndagnatt/måndagmorgon tar vi bussen mot Oslo och sen vidare till andra sidan jordklotet. Häromdagen var jag så nervös att jag inte kunde sova. Shit hörrni, vad härligt det är att leva vissa stunder!
Upp