vad har hänt sen sist

Nästan halvåret senare är jag här och smutsar ner igen. Eftersom mitt minne tydligen är lika bra som på en guldfisk så sitter jag med telefonen i ena handen och scrollar igenom min instagram, för att få ett litet grepp om vad som har hänt sen jag sist var här och vände.

Jag har åkt skidor! I vintras och våras. Jag kan inte säga att jag är vidare duktig men SHIT vad kul det är! Nästa säsong ska jag köpa säsongskort så att jag måååste dra mig till backen mer ofta än sällan och på så sätt bli skitgrym på skidor. Eller kanske snowboard? Det känns aningen coolare..

Jag har också åkt längdskidor, en gång. Aldrig igen. Herrejävlar vad långtråkigt och kära nån vad jag var dålig på det. Hur bromsar man? Hur undviker man att slå i backen och sen styra rätt in i den person framför? Omöjligt. Världelöst.

Min kille åkte till Australien och jag kände mig tydligen ganska ensam under dom 2 veckorna. Vägde upp det hela med ganska mycket jobb, några vinkvällar och vändor i backen. Lagom till att han var tillbaka så tog vinterferien slut och då kalasade vi till det på jobbet med asgod mat och bubbligt vin.
 
I mars var jag i Oslo över 1 dygn (kort men härligt). Strosade omkring med Emma och drack öl på fina gamla hak. Vi åt gofrukost och tittade på folk, jag hann med en snabblunch med mysiga Alma och två timmar innan bussen gick så tömde jag mitt bankkonto på diverse nödvändigheter... Not.
 
I slutet på mars, eller om det var början på april, åkte Hanna och jag hem i några dagar. Firade tidiga födelsedagar och kramades med nära och kära. Pussade på Felicias gosiga kinder och drack öl i Jönköping med Tina och Johannes. Av mormor fick jag 4 cd-skivor som tydligen ska utveckla mitt engelska språk till det bättre, "du måste ju kunna prata ordentligt om du ska åka till Australien, du förstår Emma, dom kan ju inte svenska". Fint liv! Extra fin mormor!

Sen flyttade jag in hos min kille i några månader, passade på att fylla 23 - blev överraskad med tårta och skönsång mitt i fina natten. Vi var också på våran första riktiga dejt där någonstans, efter 6 månader. Riktiga som i att ta på sig fina kläder och äta god mat på ett mysigt ställe. Blev lite extra kär. 

Och så var säsongen slut! Och jag överlevde! Tamefan! 
 
Ifall jag skulle sitta här hemma, som jag gör nu, uttråkad och i väntan på att få gå till jobbet någon mer gång, så kan jag tänka mig att skriva några rader till i den här gamle boken. 

Lev gott!

En sak till!
Min storasyster fyller 25 år idag. Världens största grattis och all kärlek som finns!
Upp