Idag:Idag gjorde jag min sista dag på jobbet och efter det blev jag bjuden på lunch hemma hos Jennifer, hur nice?!

2 year anniversary

Med fjället!

Det har varit två, minst sagt, turbulenta år. 
Så mycket jag har hatat att bo här, och så många gånger jag har gråtit och klagat över att det är för litet för mig och hur många gånger jag har känt att hela min själ och mitt hjärta kvävs av inget utrymme alls. Sen dagen efter har jag njutit, jag har älskat naturen och aldrig innan andats in så ren och kall luft som här. Alla timmar jag spenderat nere vid älven, där mitt huvud blivit alldeles tomt och både lugnor och hjärna har fyllts upp på nytt. Nya bekantskaper och vänner, nya jobberfaringar och nya rekord på Beer Pong. 

Men det allra viktigaste: det var här som jag träffade min kille. 

Jag flyttade hit för att jag var trött på storsstadslivet i Oslo, jag var trött på människor och jag var trött på mitt jobb. Och jag var väldigt less på mig själv. Hovden skulle liksom bli en nystart! Och jag skulle bara stanna över säsongen. Jag skulle inte träffa någon som jag tyckte om och jag skulle inte bli kär.

Jag hade varit här i 3 dagar när vi hälsade på varandra. Jag i min skinnjacka och mina sneakers, alla andra i höstkängor, mössor och varma jackor. Han var nyss tillbaka efter en hel sommar på resande fot.

3 månader senare var det vi två, trots alla dumma och jävliga kommentaret från höger och vänster. Människor som skulle lägga sig i, som skulle "bry sig", som pratade bakom ryggen och som slängde ur sig nonchiga pikar. 

Tack Hovden för att jag fått se både det värsta och det bästa på dessa 2 åren (det verkar som jag stannar ett tag till), tack för nya vänner, en fantastisk natur som ger mig ro och för min kille.

stolt som tuppen!


På fredag blir puppy 12 veckor så idag var det dags för ett veterinärsbesök med vaccination på schemat, och som gick helt över förväntan bra! Jag trodde inte att hundar gillade sånt, men lille skrutten näst intill njöt under hela besöket och gav inte ifrån sig ett endaste pip när han fick sprutan. Både Dylon och jag växer till sisådär 2 meter när vi får höra "men åhh vilken lugn och fin hund ni har, och vad söt han är, helt perfekt".

Milo och jag gjorde en high five när vi gick därifrån, som han lärde sig för 1 vecka sen. *stolt*
 
Upp