dagar som dessa


Min hund har kommit i puberteten, och ni med hund vet hur påfrestande och slitigt det här är. Det är som att allting han har lärt sig, har han på två sekunder glömt bort - så som sitt, ligg, stanna osv. Och detta har gett mig skitdåligt självförtroende på bara två, tre, dagar, då jag vet att det är jag som styr min hund, inte han som styr mig. Jag har alltså gett upp litegrann, tänk "vafan, det här är ju skittråkigt", och tillåtit honom att slarva. 

Vi var ute och gick för en liten stund sen, stannade till på Dyl's jobb för att tjöta lite skit, och hade då årets tur att springa in i Gina som är ett proffs när det kommer till hundar. På en halvtimma fick hon mitt självförtroende att tvärvända, hon matade mig med ny motivation och just nu känner jag bara att "nu jävlar!", typ. Hon tog Milo för sig själv en liten stund, visade små snabba tricks som fångade hans uppmärksamhet, markerade fel och gav honom treats när han var duktig. Så tack till dom övre makterna som måste ha styrt ihop att vi sågs just idag, när allt kändes så jäkla hopplöst och tråkigt med lille valpis. Nu gick han till och med fot hela vägen hem! Lyckligt!

Varsågod för infon hörrni. 

2015 pt.2


Favoritserie?
Girls, Gotham, Stalker.

Vilket har varit ditt bästa köp?
Årets tjöt, men helt klart min hund (känns fel att kalla honom "köp" dock). Sen också resan till Hawaii, gick omkring i en never ending lyckobubbla när vi var där. 

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat mat mat. Mitt inre jag dansar när kylskåpet är fullt. 

Saknar du något under år 2015 som du vill ha år 2016?
Mer hemresor! Mer tid med mamma, Hanna, Viktor och mormor. Och med mina vänner där hemma, dom saknar jag ständigt. 

Största musikaliska upptäckten?
Milky Chance och The new basement Tapes.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Göra saker för mig själv, sånt som jag mår bra av och inte bara för att "man borde", eller för att "alla andra" gör det. Lyssna och lita mer på mig själv. 

Upp