coconut skins


Dylon ligger fortfarande och snarkar i sängen. Det är oftast såhär det blir, då han jobbar nätter och jag jobbar tors-sön, då sover vi länge och mycket. Igår satt vi uppe med blåbärspannkakor och letade efter en resa härifrån. Jag längtar så in i bomben efter att få sitta på ett flyg i många långa timmar och sen kliva av i värmen. Att leva i bikini och korta shorts i flera veckor, omringad av värme, hav och långa stränder - jä täck! 

Operation testa-mitt-tålamod börjar nu.. Eller så kan tiden fram tills säsongen är över bara ta löpet och vi kan dra iväg till andra sidan jordklotet NU NU NU!

hello sunday

 
Vaknade upp med ett lätt hjärta imorse, det kändes skönt och lite för längesedan. 
Det fortsatte med en härlig dag på jobbet, stress hit och dit men jag har så jäkla sköna arbetskollegor så då går det helt fint. Nu är jag hemma och laddar om inför kvällen, öl och järn står på tur. Att det redan är söndag känns nästan lite sjukt - hur fort går inte dagarna egentligen? Pöss!
 
 

by night

 
Byron Bay.
 
Efter att ha varit en skör liten tråd dom senaste tre dagarna så har helvetet äntligen(!) brutit ut. Mina nerver, tillsammans med mitt humör, är klent som en babys biceps just nu, och när dom perioderna väl dyker upp så kan jag inte låta bli att tycka att det är förbannat gött när jag väl får ur mig allting och då, återigen, grinar som den där babyn jag nyss nämnde. Jag vet inte om det är såhär för alla tjejer/unga kvinnor (jag tänker med hormoner, pms eller vad det nu kan handla om) eller om det har att göra med mina ångestattacker från tidigare år. Men nu sitter jag iallafall här, helt tom på energi men vilket egentligen inte gör så mycket, då jag vet att livet kommer börja rulla igång igen imorgon när klockan ringer. Återigen guldstjärna till min herr som passat på mig med middag, pussar och fina ord sen jag kom hem från jobbet. 

Men ibland måste man väl ha lite motstånd i livet också, hur träligt det än är.
Nu ska jag iallafall ta en lång dusch och sen dricka en kopp kaffe, även fast klockan är över 9. Kalla mig rebellen.
Upp