tre saker just nu:


1. Jag vill så gärna ha en hund. Lägger minst 1 timma varje dag på jakt efter den perfekta valpen och är just nu väldigt inne på en Border Collie, dom är tydligen skitsmarta och förstår upp till 200 ord, vad tror ni? 

2. Just nu är jag förbannat less på att bo på fjällen, det finns seriöst inget kul att göra här. Inget. Här har ni ett exempel: det är fredagkväll och jag ligger hemma på min säng. Ganska bra exempel till och med. Och jag menar inte att det är något fel med att ligga hemma på sin säng en fredagkväll, men när det händer 8/10 gånger? Märks det att jag tycker otroligt synd om mig själv?

Och jag vet - "men flytta rååååå". Men sen är det ju så att det inte alltid är så jäkla easy peasy att bara göra det. 

3. Om bara 5 dagar åker jag hem och herreJÄVLAR vad det ska bli härligt och gött! *saknar alla*

det går fort i svängarna


Okej, det är erat lilla schizo som talar: fy fa-an, rent ut sagt, vad jag blev längtig efter hösten helt plötsligt! Ni vet när man får snöra på sig kängorna igen, ta på sig goa höstjackan och en stor halsduk till det. Och alla fina gula/röda/oranga löv. Åh kära nån, låt nu tiden gå fort så att september snart är här, för september är då bäst!

Men imorgon är det säkert som vanligt igen - att jag svär över regnet och önskar sol och shortsväder, ska ni se.
Höstigt på fjället.
 

drömmigt


Idag drömmer jag mig tillbaka 1,5 månad - när vi bodde i ett beach house på North Shore. Våran utomhusdusch som var bästa tänkbara när vi kom tillbaka hem från stranden. Alltid färsk frukt i kylen, alltid soligt & alltid varmt.  
 
Upp