last days of vacay

 
Kände för att göra något fint för D, så igår bokade jag en hotellnatt åt oss två i Kristiansand. Lite som en avslutning på våra 4 veckors semester som gick så jädrans fort! Och jag är helt förvånad över att vi inte rök ihop en endast gång under veckorna på Hawaii - måste intala Dyllis att det är ett tecken på hur harmonisk och go jag blir av sol och hav och strand, hint hint, så vi borde helt enkelt ta vårat pick och pack och flytta till Australien... He-he!

Idag har vi iallafall spenderas casholas på att göra våran lägenhet fin! Nu är det här verkligen vårat hem, inte bara mitt som D har flyttat in i utan vårat, och fasen vad härligt det känns! Kärar helt ihjäl mig i den karln.
 

these days it comes and goes

 
Såhär gla' och lycklig var jag på min killes födelsedag, några timmar innan John Fogerty-konserten i ett supervarmt Honolulu. Solblekt saltvatten-hår är det bästa som finns! Fast sol och saltvatten är i och för sig alltid det bästa som finns.
 
Mindre skön är jag idag då jetlagen tar kål på mig.
Tog en 2 timmars powernap på eftermiddagen igår ➝ tvärdäckade i soffan några timmar senare ➝ vaknade upp runt 02-hugget  kröp in till sängen ➝ vaknade igen vid 05  tog en sömntablett och sov sen till klockan 10. Nu ligger jag i sängen och kämpar med att hålla ögonen öppna, klockan är 22:00 och det är lördag.
När blev jag pensionär? 
 
Upp