vuxenpoäng

 
Igår började Dyllis att smyg-flytta in här hemma hos mig. Kläder, småbröten och självklart hans älskade whiskey-samling. Det som jag längtar mest efter att få hit är hans surfbräda, mest för att den ser så coolt ut och för att jag ska kunna lura folk att den är min, men den verkar han inte vilja stressa med. Och snäll som jag är så har jag gjort plats i en hel garderob åt honom - ni tjejer där ute i världen vet hur stort det här är! Jag har alltså flyttar på mina kläder, knött ihop och haft mig, så att min kära man ska ha plats. Jag känner mig helt plötsligt lite vuxen! Och kanske det är på tiden när jag faktiskt fyller hela 24 år om bara 17 dagar. 

en liten söndagslista

 
När vaknade du imorse? Strax efter 8. En söndagmorgon. Fattade ingenting. 
Senaste låten du lyssnade på: Jake Bugg- seen it all
En låt som alltid får dig på bra humör: Roxette- dressed for success. Svängigt!
Favoritmat: Sushi, hade kunnat äta det minst 5 gånger i veckan. Spaghetti och köttfärssås är i och för sig också alltid en vinnare. 
Något du saknar: Att hänga med den här lilla sötgrisen: 
Vad har du gjort idag? Jobbat och blivit lika förvirrad som varje gång över att det är "sommartid". 
Vad har du ångest över? Att brösten tydligen ska börja hänga när man fyller 25? Har fått detta konstaterat av hela 2 kvinnor och detta betyder alltså att jag bara har 1 år kvar att njuta av denna fasta härlighet. Skitjobbigt.
Vad gör du om 10 år? Då har jag äntligen lyckats övertala D att han vill flytta tillbaka hem till Australien. Så då bor vi alltså där med 1 eller 2 kids. Är ständigt solbränd, har nära till havet och lever ett supergött liv. 
 
Upp