making magic!

 
Just i detta nu så skapas en bit magi i vårat kök, inget mindre än beer can chicken & roasted pumpkin. Väldigt internationellt va! Och för att inte nämna jävligt gott! 
Roasted pumpkin är tydligen väldigt vanligt i Australien, så Dyl är litegrann som ett barn på julafton idag. Och beer can chicken lagade Kyle åt oss på Hawaii - HUR gott som helst!

Det var dagens tips från coachen, mina barn. 

sunday funday


Dagen idag:
Tog löpet hem till Jennifer vid 10-hugget för att fixa det sista inför Karins babyshower. Jag fullkomligt älskar att pyssla, så det här var ren njutning för mitt lilla sinne! Så efter att ha preppat babyshower under två dagar känner jag följande: alla i min närhet får gärna bli gravid så jag får fixa med ännu mera vimplar och blöjtårtor osv osv.


Vid 3 var det dags att jobba, och efter det bosatte jag mig i soffan hemma hos Jennifer för att hjälpa till att tömma ballonger på helium (kan man väl aldrig bli trött på) + kylen på leftovers  kladdkaka, godis, nötter etc. Nu är jag inte bara jäkligt trött utan väldigt mätt också, historien om min tripp hem till schlätta tar vi en annan natt!

öka takta sista kvarta!


Disken är diskad, all ved ligger inne i boden (vi FICK ca 20 säckar ved idag, vilket är livets bästa grej för oss som hellre eldar än att använda element), golvet har fått en omgång med dammsugaren, hundburen är intryckt i bilen (så jävla onödigt då jag vet att Milo kommer ligga i mitt knä/vid mina fötter hela resan hem, men vad gör man inte för att följa lagen), väskan är halvpackad och VI ÄR REDO! 

Ringde mamma tidigare idag och frågade om hon kunde lägga ut nyckeln för oss, och att vi skulle "smyga in" då vi kommer fram tidigt-tidigt-tidigt imorgonbitti, hennes reaktion: "LÄGGA UT NYCKELN? Du ringer till mig när ni närmar er! Smyga in.. Du väcker la mig?!" Älskade, älskade mamma! Vilken kvinna du är!


Ber om ursäkt för allt tjöt om att åka hem. 

Not.
 
Upp