Tisdag

 
Hej livet!
Och så kom den där lille smällen som faktiskt alltid kommer när man tycker sig ha haft ett gäng asbra-iga dagar på raken. Jag är trött, lättirriterad (alltså ingen härlig flickvän/sambo just nu), känner mig nästan lite olycklig och ganska malplacerad. "Hovden? Seriöst? Ska jag verkligen bo här?"
 
Dyl var en hjälte och sa igår att "jag tar Milo imorgon, och du kan ligga i sängen hur länge du vill". Så här ligger jag, och har inga direkta planer på att kliva upp inom någon snar framtid.
 

 I fredags fick vi låna våran danske grannes hund, Stella, för en runda i skogen. Detta var alldeles perfekt eftersom våran lille Milo går absolutely nuts när han träffar andra hundar och nästan kissar på sig av rädsla. Men förhoppningsvis så är denna fobin nu botad och lille valpis har numera en 8 år äldre flickvän! Grattis polarn!

Den här supertråkiga utsiken tvingades jag stirra på från jobbet häromdagen, ruttet va?

 
#1 - - Emma:

Haha men åh, han kommer uppfatta Lowe som ett monster :( vår tjocke körv här hemma Ä.L.S.K.A.R alla andra hundar och vill fram till varenda en som en möter ute. Herregud. HUR SKA DETTA GÅ? 8-)

Upp