pojkvänslistan

 
Hur länge har ni varit ihop?
Snart 2,5 år. Så jävla härligt!

Hur träffades ni?
Första gången vi hälsade på varandra var precis när jag hade flyttat till Hovden, min syster presenterade oss för varandra och vi sa "tjena" lite snabbt. Sen var det väl på hans jobb när vi spelade beer pong flera gånger i veckan, tyckte han var så jäkla rolig!

Vem var mest på?
Jag vill nog säga att han var det - facebookade, flirtyflirty, "coming out tonight?" och såna saker. Jag hakade väl på ganska fort också i och för sig.

Skedde några komplikationer?
Inte mer än att många runt omkring hade väldigt mycket att säga/tycka till om, vilket kan ju vara ganska störigt och gjorde väl att vi inte skyltade någonting i början. Men det blev ju bra av det också, som tur är! 

Hur skedde dejtandet?
Vi följde 2 serier tillsammans = var tvungna att ses för att då kolla på dom/hångla/mysa/skratta/snacka skit. Sen gick det över till att laga middagar och såna serri grejer, dricka vin och annat vuxet. 

Hur blev ni ihop?
Det bara hände, jag tror aldrig att vi riktigt sa det. Vi brukade hålla handen i smyg, men en dag när vi skulle gå och handla så släppte han inte - och då kände jag lite "wow, shit, blev detta precis super-officiellt?". 

Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det?
Dyl, på Australia day 2014. Han var jättefull och sa typ: "Emma, I think you're absolutely amazing. I fucking love you!". Mitt svar på det var: "jag tror du borde gå hem och sova nu", har alltid varit så charmig jag.

Bor ni ihop?
Jajamen, sen i maj förra året. 

Vad är hans bästa sidor?
Han är väldigt väldigt omtänksam! Och rolig! Han är bra på att ta hand om mig, och har väldigt mycket fantasi vilket kan vara superintressant att sitta och lyssna på. Han lagar god mat. Han är snygg och har världens största tålamod med mig - då jag ena stunden är superhärlig och glad och två minuter senare blir jag rasande arg eller gråter som en liten baby. Han är helt underbar helt enkelt.

Och sämsta?
Lite för envis, precis som mig. Han kan också vara lite "hård" ibland, som jag kan uppfatta som orättvis. Och slarvig. Men så säger han något göll med sin goa dialekt så jag dör litegrann.

Vad bråkar ni om?
Småsaker, oftast helt onödiga. Jag snear mest över att det är stökigt (stökigt= två dammkorn på golvet). 

Vad gör ni när ingen annan ser?
Ligger i soffan med varsinn dator på magen, är nakna, äter sjuka mängder tacos, målar med ansiktsfärg.

Vad ger ni för komplimanger?
När jag är deppad brukar han berätta att jag är snäll, att jag är en fin människa för jag bryr mig mycket om andra (när det inte alls känns så). Han säger att jag är vacker och berättar att han älskar mig. Och sen kommer jag: "du luktar så himla gott, guuu vad du är snygg, lyx mig som har dig", osv osv osv. Dyl kan vara ganska sparsam med komplimanger och ibland får jag nästan vrida dom ur honom, medan jag är tvärt emot och bara kastar ur mig allt, hela tiden. 

Vilken är din favoritbild på honom?
Alltså kolla dom ögonfransarna?!?!? <3

Och på er två?
Detta var i mitten av februari 2014, vi var och åkte skridskor samtidigt som det snöade mängder. Jag var så himla kär just då, för Dyl hade precis varit hemma i Australien i 2 veckor och det var den längsta tiden vi varit ifrån varandra, så jag hade saknat honom som tusan. Young love, ni vet!

Något du vill avsluta med?
Lyx mig.
 
Upp