en liten lördagslista: vem är jag?

På restaurangen
Sitter jag oftast länge och iaktar allt och alla, behöver 1 minut extra när jag ska läsa igenom menyn då jag ibland får svårt att koncentrera mig/lätt glömmer bort vart jag var när det händer mycket runt omkring. Beställer oftast bubbelvatten och öl och rödvin för att bestämma sig kan vara svårt. 

På nattklubben
Jag går inte på nattklubb. Mvh förtidspensionär. 

I klädbutiker
Klämmer och känner på allt alt. står med myrkryp i benen och vill hellre dricka kaffe och göra viktigare grejer. 

På flygplan
Så halvsover jag med musik i öronen eller ser på film. Eller äter chips för att chips på flygplan smakar skitgott.

På café
Tittar jag på folk (älskar att titta på folk) och dricker kaffe med 1-2 cm mjölk, ibland mangosmoothie eller cappuccino. 

I skolan
Märktes jag nog inte så mycket. Tyckte aldrig om att gå i skolan då jag inte kände att jag passade in. Kommer ihåg att jag tyckte skolan var så onödig då det fanns så mycket annat viktigare som skulle hinnas med.

I ett förhållande
Är jag öppen, kärleksfull och hjälpsam. Lagar gärna middag till min kille varja dag och vill alltid "ta hand om", så länge han tar disken dvs. Tror att jag kommer bli en riktigt bra hemmafru en vacker dag. Men kan också bli väldigt intensiv när jag är uttråkad/alldeles för sprallig. 

I matbutiken
Kan jag enkelt spendera 1 timma om inte mer. Älskar att handla mat!

På morgonen
Mår jag oftast väldigt bra, men gillar att ta det i min egen takt. 

På kvällen
Vill jag gå kvällspromenad, äta mat och se på film. 

På bussen
Går alltid till mitten och sätter mig vid ett fönster. 

På jobbet
Gillar jag att ha mycket att göra, är väldigt effektiv och vill få så mycket som möjligt gjort. Hatar att ha tråkigt på jobbet, men har väldigt härliga kollegor så det går oftast ganska bra. 

Just nu
Så har livet valt att sätta mig på ännu en prövning då allting känns jobbigt, trögt, onödigt, ledsamt, olyckligt, ont, väldigt ensamt och hopplöst. Jag undviker gärna speglar för jag orkar inte med mitt trötta ansikte. Men det går ju över som allt annat. 
 

Upp