2017


Det här är mitt år, och jag har upprepat det för Dylon ett flertal gånger bara sen igår kväll. Som när han kom hem från jobbet i natt vid 01-snåret, "THIS IS MY YEAR", högt och tydligt, bestämt. Och när vi tog Milo på våran förmiddagsrunda vid det nedlagda hotellet "I CAN FEEL IT, IT REALLY IS MY YEAR".

Jag är så jävla redo för 2017, redo för allt som väntar. Som ikväll när jag ska på middag med några tjejer som jag tycker mycket om. Och ute skiner solen, för i år så gör jag bara sånt som får mig att bra, såna saker som lyfter mig till ytan och kanske lite högre. 
 

hello future here i come -»


Det har väl egentligen varit bestämt ett tag (läs: två år), men varit för långt bort för att kunna ta på. Det är fortfarande ganska långt kvar, men nu är bollen äntligen i rullning. Vi har styrt, fram och tillbaka, med olika företag som håller på med djurtransport over seas, och nu har vi äntligen hittat rätt. Efter ett evigt spring hos veterinär i både Norge och Sverige så har vi nu, till slut, skickat in alla papper och svaret som vi fick var: "Excellent! I will apply for the import permit today and let you know as soon as it is approved". 

Vi flyttar alltså till Australien i sommar, Dylon och Milo och jag. 
 
Upp